Umamis
Beste
smaker

Meny

Vår meny skiftes i tråd med sesongens råvarer og vi tilbyr det beste fra naturens spisskammers til enhver tid.

Denne menyen vil bli servert i perioden 7.5 – 14.6

Da vi jobber med lokale råvarer i sesong kan små forandringer i menyen forekomme.

Seksretters meny

Appetittvekkere

Grillet og marinert kamskjell, kikertepurè, bønner, reddik og frisk vinaigrette

Hvit asparges, salte pistasjnøtter, gravet eggeplommer, lôjrom, rømmekolle og ramsløk

Pannestekt uer, blomkålpurè, blomkåltopper, persillekrustade og skalldyrskum

Pepperglasert kalvefilet, spinatrisotto, syltet gulrot, sprø gulrot og brent peppersjy

Hvit sjokolademousse med fennikel, sitronkjeks, krystallisert hvit sjokolade, eplegelè og eplesorbet

Ekstra rett

Ekstraretten består av tre ulike oster med tilbehør

Chevrèkule og solbærkompott

Rødkittost, marinert aprikos og pære-rosmaringelè

Blåmuggost, honningbrød og portvinstrekte fiken

Sesongmeny: Kr 1450,- per person

Champagne: Kr 195,- per person

Vinmeny: Kr 898,- per person

Ekstra rett: Kr 185,- per person

Vinmeny inkl. vin til ekstrarett: Kr 998,- per person

Vi gjør oppmerksom på at aperitiff (Champagne) er utenom vinmenyen.

Våre hverdagsmenyer er tilgjengelig onsdager og torsdager. Må forhåndbestilles av alle rundt bordet. Denne menyen serveres i perioden 6.5- 12.6

Retter hverdagsmeny

Kveitetartar med dill og appelsin, marinert romanesco, løkkrem og sprø samosa med løk

Grillet kalv, gnocchi, blomkål, syltet gulrot, sprø gulrot og brent peppersjy

Hvit sjokolademousse med fennikel, sitronkjeks, krystallisert hvit sjokolade, eplegelè og eplesorbet

Ekstra rett

Ekstraretten består av tre ulike oster med tilbehør

Karamellisert brie og oliventapenade

Rødkittost og søt gulbetekompott

Blåmuggost, rugkjeks og salte mandler med peppermynte

3-retters: kr. 798,- per person

Champagne: kr. 195,- per person

Vinpakke: kr. 498,- per person

Ekstra rett: kr 185,- per person

Sesongmeny (allergener)

Appetittvekkere
Hvete, Egg, Sulfitt, Laktose

Grillet og marinert kamskjell, kikertepurè, bønner, reddik og frisk vinaigrette
Sulfitt, Laktose, Skalldyr

Hvit asparges, salte pistasjnøtter, gravet eggeplommer, lôjrom, rømmekolle og ramsløk
Sulfitt, Pistasjnøtter

Pannestekt uer, blomkålpurè, blomkåltopper, persillekrustade og skalldyrskum
Hvete, Egg, Laktose, Skalldyr, Fisk

Pepperglasert kalvefilet, spinatrisotto, syltet gulrot, sprø gulrot og brent peppersjy
Hvete, Egg, Sulfitt, Laktose

Hvit sjokolademousse med fennikel, sitronkjeks, krystallisert hvit sjokolade, eplegelè og eplesorbet
Hvete, Egg, Laktose

Ekstra rett (allergener)

Chevrèkule og solbærkompott

Rødkittost, marinert aprikos og pære-rosmaringelè

Blåmuggost, honningbrød og portvinstrekte fiken
Mandler, Hvete, Rug, Egg

Hverdagsmeny (allergener)

Kveitetartar med dill og appelsin, marinert romanesco, løkkrem og sprø samosa med løk
Hvete, Egg, Sulfitt, Gluten, Laktose, Fisk

Grillet kalv, gnocchi, blomkål, syltet gulrot, sprø gulrot og brent peppersjy
Hvete, Egg, Sulfitt, Gluten, Laktose, Selleri

Hvit sjokolademousse med fennikel, sitronkjeks, krystallisert hvit sjokolade, eplegelè og eplesorbet
Hvete, Egg, Sulfitt, Laktose, Soya

Med lun minimalisme har vi bygget en restaurant som passer for de fleste anledninger. Enten det være seg private arrangementer, firmafester eller andre begivenheter. Interiøret skal fremheve gjestene, og alle skal føle seg nesten som hjemme. Vi kan reservere bord for opptil 60 personer.

nb_NONorsk bokmål