Umamis
Beste
smaker

Meny

Vår meny skiftes i tråd med sesongens råvarer og vi tilbyr det beste fra naturens spisskammers til enhver tid.

Denne menyen vil bli servert i perioden 25.3 – 3.5.

Da vi jobber med lokale råvarer i sesong kan små forandringer i menyen forekomme.

Seksretters meny

Appetittvekkere

Kveitetartar med appelsin og dill, sprø samossa med løk, syltet romanesco og dillchips

Grillet sellerirot, eple-rosmaringelè, salte hasselnøtter og røkt fløtesaus med selleri, eple og agurk

Pannestekt ishavsrøye, bakt løk, kremet grønnkål og luftig hollandaise med sennep

Urtemarinert hjort, ertekrem, rødbetterte, bakte rødbeter, gnocchi og kirsebærsjy

Madelaine med pasjonsfrukt, pasjonsfruktkrem, brent marengs, sitronkjeks og bringebærsorbet

Ekstra rett

Ekstraretten består av tre ulike oster med tilbehør

Karamellisert brie og oliventapenade

Rødkittost og søt gulbetekompott

Blåmuggost, rugkjeks og salte mandler med peppermynte

Sesongmeny: Kr 1450,- per person

Champagne: Kr 175,- per person

Vinmeny: Kr 898,- per person

Ekstra rett: Kr 185,- per person

Ekstra rett med Vinmeny: Kr 998,- per person

Vi gjør oppmerksom på at aperitiff (Champagne) er utenom vinmenyen.

Våre hverdagsmenyer er tilgjengelig onsdager og torsdager. Må forhåndbestilles av alle rundt bordet. Denne menyen serveres i perioden 26.3- 30.4.

Retter hverdagsmeny

Brunet fiskesuppe, sprø samossa med løkkrem og purreløk, syltet romanesco og dillchips

Urtemarinert hjortefilet, bakt sellerirot, rødbeter, ertekrem, fritert potetkrem og kirsebærsjy

Madelaine med pasjonsfrukt, pasjonsfruktkrem, brent marengs, sitronkjeks og bringebærsorbet

Ekstra rett

Ekstraretten består av tre ulike oster med tilbehør

Karamellisert brie og oliventapenade

Rødkittost og søt gulbetekompott

Blåmuggost, rugkjeks og salte mandler med peppermynte

3-retters: kr. 798,- per person

Vinpakke: kr. 498,- per person

Ekstra rett: kr 185,- per person

Sesongmeny (allergener)

Appetittvekkere
Hvete, Egg, Sulfitt, Laktose

Kveitetartar med appelsin og dill, sprø samossa med løk, syltet romanesco og dillchips
Kveite, Hvete, Egg, Sulfitt, Laktose

Grillet sellerirot, eple-rosmaringelè, salte hasselnøtter og røkt fløtesaus med selleri, eple og agurk
Laktose, Selleri, Hasselnøtter

Pannestekt ishavsrøye, bakt løk, kremet grønnkål og luftig hollandaise med sennep
Egg, Sennep, Ishavsrøye, Laktose

Urtemarinert hjort, ertekrem, rødbetterte, bakte rødbeter, gnocchi og kirsebærsjy
Hvete, Egg, Sulfitt, Laktose

Madelaine med pasjonsfrukt, pasjonsfruktkrem, brent marengs, sitronkjeks og bringebærsorbet
Hvete, Egg

Ekstra rett (allergener)

Karamellisert brie og oliventapenade

Rødkittost og søt gulbetekompott

Blåmuggost, rugkjeks og salte mandler med peppermynte
Mandler, Hvete, Rug, Egg

Hverdagsmeny (allergener)

Brunet fiskesuppe, sprø samossa med løkkrem og purreløk, syltet romanesco og dillchips
Kveite, Hvete, Egg, Sulfitt, Laktose, Skrei

Urtemarinert hjortefilet, bakt sellerirot, rødbeter, ertekrem, fritert potetkrem og kirsebærsjy
Hvete, Egg, Sulfitt, Laktose, Selleri

Madelaine med pasjonsfrukt, pasjonsfruktkrem, brent marengs, sitronkjeks og bringebærsorbet
Hvete, Egg, Laktose

Med lun minimalisme har vi bygget en restaurant som passer for de fleste anledninger. Enten det være seg private arrangementer, firmafester eller andre begivenheter. Interiøret skal fremheve gjestene, og alle skal føle seg nesten som hjemme. Vi kan reservere bord for opptil 60 personer.

nb_NONorsk bokmål