MENY

Vår meny skiftes i tråd med sesongens
råvarer og vi tilbyr det beste fra naturens
spisskammers til enhver tid.

Sesongmeny

Sesongmeny 

Denne menyen vil bli servert i perioden fra 8.3 til og med 1.4.

Da vi jobber med lokale råvarer i sesong kan små forandringer i menyen forekomme

 

Appetittvekkere 

Lakse-tataki, syrlig eplekompott, røkt blomkål, byggryn og blåskjellskum

Karamellisert løkterte, sellerirotkrem med bakt hvitløk, reinsdyrhjerte og luftig løksaus  

Pannestekt skrei, jordskokk i variasjon, smørsaus med soya og pepperrot

Andebryst, andeconfit, gulrot, glaserte grønnsaker og portvin-salviesjy

Sprø melkesjokolade med appelsin, pasjonsfruktmousse og yoghurtis 

 

Kr 1150,- p.p. // Champagne 165,- p.p. // Vinmeny 798,- p.p
Kr 175,- p.p for osterett // Vinmeny med ost 898,- p.p

Vi gjør oppmerksom på at aperitiff (Champagne) er utenom vinmenyen. 

 

Ekstra rett

Lun brie fra Dovre, nøtter med honning og fenalår av kje

175,-

Allergener

Allergener 

Appetittvekkere

Egg, hvete, fisk, sulfitt, laktose

Lakse-tataki, syrlig eplekompott, røkt blomkål, byggryn og blåskjellskum

Laks, bygg, blåskjell, laktose, egg 

Karamellisert løkterte, sellerirotkrem med bakt hvitløk, reinsdyrhjerte og luftig løksaus  

Gluten, laktose, egg

Pannestekt skrei, jordskokk i variasjon, smørsaus med soya og pepperrot

Skrei, laktose, soya

Andebryst, andeconfit, gulrot, glaserte grønnsaker og portvin-salviesjy

Laktose, sulfitt

Sprø melkesjokolade med appelsin, pasjonsfruktmousse og yoghurtis 

Laktose, egg, gluten 
Kr 1150,- p.p. // Champagne 165,- p.p. // Vinmeny 798,- p.p
Kr 175,- p.p for osterett // Vinmeny med ost 898,- p.p

Vi gjør oppmerksom på at aperitiff (Champagne) er utenom vinmenyen. 

 

Ekstra rett

Lun brie fra Dovre, nøtter med honning, fenalår av kje 

Laktose, valnøtter, hasselnøtter

175,-

 

Vi setter pris på om du oppgir eventuelle allergier ved bestilling
slik at vi kan tilpasse etter beste evne.

 

 

Bestill bord

Med lun minimalisme har vi bygget en spisestue som passer seg for de fleste anledninger. Enten det være seg private arrangementer, firmafester eller andre begivenheter. Interiøret skal fremheve gjestene, og alle skal føle seg nesten som hjemme. Vi kan reservere bord for opptil 60 personer.

Hans Egedes gate 12
9405 Harstad - NORWAY

post@umamiharstad.no
Telefon: 950 90 911

Hans Egedes gate 12
9405 Harstad - NORWAY

post@umamiharstad.no
Telefon: 950 90 911