MENY

Vår meny skiftes i tråd med sesongens
råvarer og vi tilbyr det beste fra naturens
spisskammers til enhver tid.

Sesongmeny

Sesongmeny

Appetittvekkere

Røkt ishavsrøye, dillmajones, kapers, fennikel og brunet smør

Pannestekt kveite, erter, Norske asparges og avruga
Smørsaus med gressløk

Grillet kalv, jordskokk, rødbeter, fritert chevré og variasjon på jordskokk
Estragonsjy

Sjokoladeterrine, peanøtter, rødappelsin og rømmesorbet

Kr. 845,-

Det er muligheter for å legge til ekstra retter på sesongmenyen.
Må bestilles av samtlige rundt bordet.


Signaturrett Umami

Røkt reinsdyr, reinsdyrtartar, pepperrot, lôjrom og løk

Kr. 155,-

Andelever, andebryst, brente mandler, pære og jordskokkchips

Kr. 155,-

Ostetallerken med fire utvalgte oster, serveres med fiken-nøttebrød, solbærgelè og solbærkompott

Kr. 155,-

Kokken hjem

Tre retter

Ertesuppe, bakt skrei i brunet smør, eple og fritert Norsk skinke

Indrefilet av dåhjort, kremet skorsonnerot, valnøtter og rosenkål
Tranebærsjy

Syltet ananas med vanilje, karamellmousse, fritert mango-ananaskompott
Ripsbærsorbet

Minimum 10 personer
Tillegg for servering uten vin: 3000,-

Kr. 625,-


Sesongmeny

Appetittvekkere

Røkt ishavsrøye, dillmajones, kapers, fennikel og brunet smør

Pannestekt kveite, erter, Norske asparges og avruga
Smørsaus med gressløk

Grillet kalv, jordskokk, rødbeter, fritert chevré og variasjon på jordskokk
Estragonsjy

Sjokoladeterrine, peanøtter, rødappelsin og rømmesorbet

Minimum 10 personer
Levering kommer i tillegg

Kr. 845,-

Allergener

Allergener

Appetittvekkere
Gluten, laktose, egg, sulfitt, laks, sennep

Røkt ishavsrøye, dillmajones, kapers, fennikel og brunet smør
Ishavsrøye, egg, laktose, sulfitt

Pannestekt kveite, erter, Norske asparges og avruga
Smørsaus med gressløk
Kveite, laktose, gluten, egg

Grillet kalv, jordskokk, rødbeter, fritert chevré og variasjon på jordskokk
Estragonsjy
Laktose, gluten, selleri

Sjokoladeterrine, peanøtter, rødappelsin og rømmesorbet
Laktose, egg

Ekstra retter utenom sesongmenyen:

Røkt reinsdyr, reinsdyrtartar, pepperrot, lôjrom og løk
Laktose

Andelever, andebryst, brente mandler, pære og jordskokkchips
Laktose og mandler

Ostetallerken med fire utvalgte oster, serveres med fiken-nøttebrød, solbærgelè og solbærkompott
Laktose, gluten, valnøtter, hasselnøtter og egg

Vi setter pris på om du oppgir eventuelle allergier ved bestilling
slik at vi kan tilpasse etter beste evne.

 

Bestill bord

Med lun minimalisme har vi bygget en spisestue som passer seg for de fleste anledninger. Enten det være seg private arrangementer, firmafester eller andre begivenheter. Interiøret skal fremheve gjestene, og alle skal føle seg nesten som hjemme. Vi kan reservere bord for opptil 60 personer.

Hans Egedes gate 12
9405 Harstad - NORWAY

post@umamiharstad.no
Telefon: 950 90 911

Hans Egedes gate 12
9405 Harstad - NORWAY

post@umamiharstad.no
Telefon: 950 90 911