MENY

Vår meny skiftes i tråd med sesongens
råvarer og vi tilbyr det beste fra naturens
spisskammers til enhver tid.

Sesongmeny

Sesongmeny

Denne menyen vil bli servert i perioden 6. september- 7. oktober

Da vi jobber med lokale råvarer i sesong kan små forandringer i menyen forekomme

Appetittvekkere

Lettrøkt ishavsrøye, dillmajones, rogn, agurk med estragonolje, sprøtt fiskeskinn

Smørstekt gulløyepotet, kantareller, løkchips, svineknoke og soppskum

Farsert kveite, sellerirotkrem med creme fraiche, beurre blanc med eple og ingefær

And fra Stamsund, jordskokkterte, jordskokkrem, marinerte rødbeter og ripsbærgastrique

Solbærmousse, solbærgelè, stekt marsipan, melksesjokolade, rosmarin og kaffe

Kr 1250,- p.p. // Champagne 175,- p.p. // Vinmeny 898,- p.p
Kr 175,- p.p for osterett // Vinmeny med ost 998,- p.p

Vi gjør oppmerksom på at aperitiff (Champagne) er utenom vinmenyen.

Ekstra rett

Norsk rødkittost, plommesalsa med timian, honning fra Seljevold gård, plommesorbet og lunt bakverk 

175,-

Allergener

Allergener 

Appetittvekkere

Egg, hvete, fisk, sulfitt, laktose, sennep

Lettrøkt ishavsrøye, dillmajones, rogn, agurk med estragonolje, sprøtt fiskeskinn

Ishavsrøye, egg, sulfitt, ørretrogn

Smørstekt gulløyepotet, kantareller, løkchips, svineknoke og soppskum

Laktose, hvete

Farsert kveite, sellerirotkrem med creme fraiche, beurre blanc med eple og ingefær

Kveite, laktose, egg

And fra Stamsund, jordskokkterte, jordskokkrem, marinerte rødbeter og ripsbærgastrique

Laktose

Solbærmousse, solbærgelè, stekt marsipan, melksesjokolade, rosmarin og kaffe

Laktose, egg
Kr 1250,- p.p. // Champagne 175,- p.p. // Vinmeny 898,- p.p
Kr 175,- p.p for osterett // Vinmeny med ost 998,- p.p

Vi gjør oppmerksom på at aperitiff (Champagne) er utenom vinmenyen.

 

Ekstra rett

Norsk rødkittost, plommesalsa med timian, honning fra Seljevold gård, plommesorbet og lunt bakverk 

Laktose, hvete, egg

175,-

Vi setter pris på om du oppgir eventuelle allergier ved bestilling
slik at vi kan tilpasse etter beste evne.

Bestill bord

Med lun minimalisme har vi bygget en spisestue som passer seg for de fleste anledninger. Enten det være seg private arrangementer, firmafester eller andre begivenheter. Interiøret skal fremheve gjestene, og alle skal føle seg nesten som hjemme. Vi kan reservere bord for opptil 60 personer.

Hans Egedes gate 12
9405 Harstad - NORWAY

post@umamiharstad.no
Telefon: 950 90 911

Hans Egedes gate 12
9405 Harstad - NORWAY

post@umamiharstad.no
Telefon: 950 90 911