MENY

Vår meny skiftes i tråd med sesongens
råvarer og vi tilbyr det beste fra naturens
spisskammers til enhver tid.

Sesongmeny

Sesongmeny 

Da vi jobber med lokale råvarer i sesong kan små forandringer i menyen forekomme

 

Appetittvekkere

Kyllingpaté med sprøtt kyllingskinn, røkt eggekrem og hasselnøtter

Grillet kveite med kongekrabbe, blomkål og skalldyrvelouté

Ytrefilet av urfe med persillerot i variasjon. Luftig hollandaise og persillesjy

Epleterte med ingefær og vanilje

 
Kr 898,- p.p. // Vinmeny 598,- p.p
Kr 155,- p.p for osterett // Vinmeny med ost 698,- p.p

 

Ekstra retter

Karamellisert norsk brie med honning og brunet smør

155,-

 

 

 

 

 

 

Allergener

Allergener

Appetittvekkere

Hvete, laktose, egg, fisk

 

Grilla kamskjell, myk vårrull med kongekrabbesalat, fennikelmajones, agurk og löjrom

Hvete, egg, laktose, sulfitt

 

Melkeposjert torsk, persillerot, dill og grillet smørsaus

Torsk, laktose

 

Ytrefilet av hjort, potet-purreløkskum, grønnsaksterrine, bakt hvitløk og balsamicogastroque

Lakotse, sulfitt

 

Hvit sjokoladepannacotta, bringebær, lun berlinerbolle og krumkake

Hvete, laktose, egg

 

Ekstra retter

Rullade på chevre fra Haukeli, bakte og syltede rødbeter, gresskar og honningkake

Laktose, egg, hvete

Vi setter pris på om du oppgir eventuelle allergier ved bestilling
slik at vi kan tilpasse etter beste evne.

Bestill bord

Med lun minimalisme har vi bygget en spisestue som passer seg for de fleste anledninger. Enten det være seg private arrangementer, firmafester eller andre begivenheter. Interiøret skal fremheve gjestene, og alle skal føle seg nesten som hjemme. Vi kan reservere bord for opptil 60 personer.

Hans Egedes gate 12
9405 Harstad - NORWAY

post@umamiharstad.no
Telefon: 950 90 911

Hans Egedes gate 12
9405 Harstad - NORWAY

post@umamiharstad.no
Telefon: 950 90 911