MENY
Vår meny skiftes i tråd med sesongens
råvarer og vi tilbyr det beste fra naturens
spisskammers til enhver tid.
Sesongmeny
Sesongmeny
Denne menyen vil bli servert i perioden 6. september- 7. oktober
Da vi jobber med lokale råvarer i sesong kan små forandringer i menyen forekomme
Appetittvekkere
Lettrøkt ishavsrøye, dillmajones, rogn, agurk med estragonolje, sprøtt fiskeskinn
Smørstekt gulløyepotet, kantareller, løkchips, svineknoke og soppskum
Farsert kveite, sellerirotkrem med creme fraiche, beurre blanc med eple og ingefær
And fra Stamsund, jordskokkterte, jordskokkrem, marinerte rødbeter og ripsbærgastrique
Solbærmousse, solbærgelè, stekt marsipan, melksesjokolade, rosmarin og kaffe
Kr 1250,- p.p. // Champagne 175,- p.p. // Vinmeny 898,- p.p
Kr 175,- p.p for osterett // Vinmeny med ost 998,- p.p
Vi gjør oppmerksom på at aperitiff (Champagne) er utenom vinmenyen.
Ekstra rett
Norsk rødkittost, plommesalsa med timian, honning fra Seljevold gård, plommesorbet og lunt bakverk
175,-
Allergener
Allergener
Appetittvekkere
Egg, hvete, fisk, sulfitt, laktose, sennep
Lettrøkt ishavsrøye, dillmajones, rogn, agurk med estragonolje, sprøtt fiskeskinn
Ishavsrøye, egg, sulfitt, ørretrogn
Smørstekt gulløyepotet, kantareller, løkchips, svineknoke og soppskum
Laktose, hvete
Farsert kveite, sellerirotkrem med creme fraiche, beurre blanc med eple og ingefær
Kveite, laktose, egg
And fra Stamsund, jordskokkterte, jordskokkrem, marinerte rødbeter og ripsbærgastrique
Laktose
Solbærmousse, solbærgelè, stekt marsipan, melksesjokolade, rosmarin og kaffe
Laktose, egg
Kr 1250,- p.p. // Champagne 175,- p.p. // Vinmeny 898,- p.p
Kr 175,- p.p for osterett // Vinmeny med ost 998,- p.p
Vi gjør oppmerksom på at aperitiff (Champagne) er utenom vinmenyen.
Ekstra rett
Norsk rødkittost, plommesalsa med timian, honning fra Seljevold gård, plommesorbet og lunt bakverk
Laktose, hvete, egg
175,-
Vi setter pris på om du oppgir eventuelle allergier ved bestilling
slik at vi kan tilpasse etter beste evne.
Med lun minimalisme har vi bygget en spisestue som passer seg for de fleste anledninger. Enten det være seg private arrangementer, firmafester eller andre begivenheter. Interiøret skal fremheve gjestene, og alle skal føle seg nesten som hjemme. Vi kan reservere bord for opptil 60 personer.
Hans Egedes gate 12
9405 Harstad - NORWAY
post@umamiharstad.no
Telefon: 950 90 911