MENY
Vår meny skiftes i tråd med sesongens
råvarer og vi tilbyr det beste fra naturens
spisskammers til enhver tid.
Sesongmeny
Sesongmeny
Denne menyen vil bli servert i perioden fra 8.3 til og med 1.4.
Da vi jobber med lokale råvarer i sesong kan små forandringer i menyen forekomme
Appetittvekkere
Lakse-tataki, syrlig eplekompott, røkt blomkål, byggryn og blåskjellskum
Karamellisert løkterte, sellerirotkrem med bakt hvitløk, reinsdyrhjerte og luftig løksaus
Pannestekt skrei, jordskokk i variasjon, smørsaus med soya og pepperrot
Andebryst, andeconfit, gulrot, glaserte grønnsaker og portvin-salviesjy
Sprø melkesjokolade med appelsin, pasjonsfruktmousse og yoghurtis
Kr 1150,- p.p. // Champagne 165,- p.p. // Vinmeny 798,- p.p
Kr 175,- p.p for osterett // Vinmeny med ost 898,- p.p
Vi gjør oppmerksom på at aperitiff (Champagne) er utenom vinmenyen.
Ekstra rett
Lun brie fra Dovre, nøtter med honning og fenalår av kje
175,-
Allergener
Allergener
Appetittvekkere
Egg, hvete, fisk, sulfitt, laktose
Lakse-tataki, syrlig eplekompott, røkt blomkål, byggryn og blåskjellskum
Laks, bygg, blåskjell, laktose, egg
Karamellisert løkterte, sellerirotkrem med bakt hvitløk, reinsdyrhjerte og luftig løksaus
Gluten, laktose, egg
Pannestekt skrei, jordskokk i variasjon, smørsaus med soya og pepperrot
Skrei, laktose, soya
Andebryst, andeconfit, gulrot, glaserte grønnsaker og portvin-salviesjy
Laktose, sulfitt
Sprø melkesjokolade med appelsin, pasjonsfruktmousse og yoghurtis
Laktose, egg, gluten
Kr 1150,- p.p. // Champagne 165,- p.p. // Vinmeny 798,- p.p
Kr 175,- p.p for osterett // Vinmeny med ost 898,- p.p
Vi gjør oppmerksom på at aperitiff (Champagne) er utenom vinmenyen.
Ekstra rett
Lun brie fra Dovre, nøtter med honning, fenalår av kje
Laktose, valnøtter, hasselnøtter
175,-
Vi setter pris på om du oppgir eventuelle allergier ved bestilling
slik at vi kan tilpasse etter beste evne.
Med lun minimalisme har vi bygget en spisestue som passer seg for de fleste anledninger. Enten det være seg private arrangementer, firmafester eller andre begivenheter. Interiøret skal fremheve gjestene, og alle skal føle seg nesten som hjemme. Vi kan reservere bord for opptil 60 personer.
Hans Egedes gate 12
9405 Harstad - NORWAY
post@umamiharstad.no
Telefon: 950 90 911