MENY

Vår meny skiftes i tråd med sesongens
råvarer og vi tilbyr det beste fra naturens
spisskammers til enhver tid.

Sesongmeny

Sesongmeny

Appetittvekkere

 

Laksepastrami, seiersløk, potetlompe og lòjrom

 

Pannestekt sei, persille, smågulrøtter og kyllingveloute

 

Grillet kalvefilet, maiskompott, sellerirot og løpstikkesjy

 

Jordbær fra Skjeldstad Gård på Grytøya 

 
Kr 895,- p.p. 
Kr 155,- p.p for osterett 

 

Ekstra retter

Variasjon på geitost servert med solbær og honning 

155,-

Allergener

Allergener

Appetittvekkere 
(Fisk, hvete, laktose, egg) 
 
Kveitetartar, sopp, jordskokk og cherry 
(Fisk, egg, hvete, laktose) 
 
Pannestekt brosme, råreker fra Lyngen, fennikel og surdeig 
(Fisk, reker, hvete, laktose) 
 
Reinsdyrplomme, rødbeter, skorsonnerot og tranebær 
(Laktose) 
 
Karamellisert ostekake, kirsebær og salt karamell 
(Laktose, egg, hente) 

 

Ekstra retter

Et utvalg norske oster
Marmelade, honning og nøtter
Laktose, egg, hvete

Vi setter pris på om du oppgir eventuelle allergier ved bestilling
slik at vi kan tilpasse etter beste evne.

Bestill bord

Med lun minimalisme har vi bygget en spisestue som passer seg for de fleste anledninger. Enten det være seg private arrangementer, firmafester eller andre begivenheter. Interiøret skal fremheve gjestene, og alle skal føle seg nesten som hjemme. Vi kan reservere bord for opptil 60 personer.

Hans Egedes gate 12
9405 Harstad - NORWAY

post@umamiharstad.no
Telefon: 950 90 911

Hans Egedes gate 12
9405 Harstad - NORWAY

post@umamiharstad.no
Telefon: 950 90 911