MENY

Vår meny skiftes i tråd med sesongens
råvarer og vi tilbyr det beste fra naturens
spisskammers til enhver tid.

Sesongmeny

Julemeny

Appetittvekkere

Lettbakt kveite, kamskjell, erter og eple

Pannestekt torsk med sellerikrem, glassert boretaneløk og ribbesjy med eplecider

Marmorert ytrefilet av okse med savoykål, rødbeter og tranebær

Karamellisert pekannøtt-terte med melkesjokolade, ostekrem og klementin

Kr. 845,-

Det er muligheter for å legge til ekstra retter på sesongmenyen.
Må bestilles av samtlige rundt bordet.

Ekstraretter

Rosastekt andebryst servert med karamellisert løk, romanesco og hoisinsaus

Kr. 155,-

Brunet blomkålsuppe med kongekrabbe, sitronkrem og bacon

Kr. 155,-

Et utvalg norske oster
Marmelade, honning og nøtter

Kr. 155,-

«Vårt univers»

Smak deg gjennom sesongmenyen og alle våre ekstraretter. Vi starter med Champagne og menyen akkompagneres selvfølgelig av tilpassede viner samt kaffe og mineralvann.

Kr. 2295,-

Må bestilles av samtlige rundt bordet.

Allergener

Allergener

Appetittvekkere
Hvete, rug, bygg, egg, laktose, soya, sennep, fisk

Lettbakt kveite, kamskjell, erter og eple

Kveite, kamskjell, hvete, egg, laktose

Pannestekt torsk med sellerikrem, glassert boretaneløk og ribbesjy med eplecider

Torsk, selleri, laktose, hvete, soya, sulfitt

Marmorert ytrefilet av okse med savoykål, rødbeter og tranebær

Hasselnøtter, laktose, sulfitt

Karamellisert pekannøtt-terte med melkesjokolade, ostekrem og klementin

Pekannøtter, hvete, egg, laktose 

Ekstra retter

Rosastekt andebryst servert med karamellisert løk, romanesco og hoisinsaus

Laktose, soya, sulfitt

Brunet blomkålsuppe med kongekrabbe, sitronkrem og bacon

Kongekrabbe, laktose, sulfitt

Et utvalg norske oster
Marmelade, honning og nøtter

Hasselnøtter, valnøtter, mandler, hvete, egg, laktose 

 

Vi setter pris på om du oppgir eventuelle allergier ved bestilling
slik at vi kan tilpasse etter beste evne.

Bestill bord

Med lun minimalisme har vi bygget en spisestue som passer seg for de fleste anledninger. Enten det være seg private arrangementer, firmafester eller andre begivenheter. Interiøret skal fremheve gjestene, og alle skal føle seg nesten som hjemme. Vi kan reservere bord for opptil 60 personer.

Hans Egedes gate 12
9405 Harstad - NORWAY

post@umamiharstad.no
Telefon: 950 90 911

Hans Egedes gate 12
9405 Harstad - NORWAY

post@umamiharstad.no
Telefon: 950 90 911