VELSMAKENDE
OG LEKKER
Umami, også kjent som den femte smakssans, ble oppdaget for vel hundre år siden, og er «lillebroren» til smakene søtt, salt, surt og bittert. Ordet betyr velsmakende og lekker på japansk, og det er nettopp det vi ønsker at vår mat skal være. Den skal smake fantastisk, samt være en fryd for øyet.
Umami ble stiftet 14. januar 2011, og drives av kokkene Sigrid Rafaelsen og Kim-Håvard Larsen. Begge har jobbet på noen av landets beste restauranter og tok fagbrev i Oslo. Siden åpningen i 2011 har Umami vokst til seks ansatte. Hver dag jobber alle for å gi en uforglemmelig Umami-opplevelse til gjestene.
Februar 2019 åpnet Umami i nye lokaler i Hans Egedes gate 12.
Umami ble kåret til Nord-Norges
beste restaurant i 2017, og er
oppført i White Guide med
betegnelsen Very fine level.
Hans Egedes gate 12
9405 Harstad - NORWAY
post@umamiharstad.no
Telefon: 950 90 911