SIGRID
RAFAELSEN

Skånlandsjenta Sigrid er oppvokst på gård og har et nært og kjært forhold til mange av våre beste råvarer. Allerede som liten fikk hun delta på kjøkkenet og setter gode mattradisjoner høyt. Etter fullført kokkeskole ved Rå videregående flyttet hun til Oslo for å jobbe hos mesterkokk Bent Stiansen på Statholdergaarden. Her gjorde hun det sterkt i flere lærlingekonkurranser. Hun trivdes så godt at hun jobbet et år ekstra i Stiansens konditori, og har nok ekstra sans for det søte. Dette vises så absolutt i hennes fabelaktige matlaging, og når det gjelder bryllupskaker er det få som kan måle seg.

Kim-Håvard har fra barneben vært glad i livet på kjøkkenet. Som toåring la han lekebiler til side og lekte heller med kasseroller og sleiver. Kokkeutdannelsen startet på Rå videregående skole i kvæfjord, og lærlingetiden var på anerkjente Feinschmecker på frogner i Oslo. Fra 2009-2012 var han kaptein på det norske juniorkokkelandslaget som i denne perioden tok sammenlagt sølvmedalje i VM i Luxembourg i 2010 og OL i Erfurt høsten 2012. Selv om maten som kommer fra Umamis kjøkken er av den eksklusive sorten, er favoritten sprøstekte pannekaker med sukker.

KIM-HÅVARD
LARSEN

FRIDA
NILSEN

Frida som kommer fra Andenes på Andøy i Nordland startet sin kokkekarriere på Umami som lærling i perioden juni 2016- juni 2018. Etter læretiden ble Frida fast ansatt og er en kokk med utrolig stort engasjement og brennende interesse for kokkefaget. Frida er alltid i godt humør og sprer latter og glede på kjøkkenet. De gode smakskombinasjonene er blitt en av Frida sine sterkeste sider og hun gir aldri fra seg en rett før den smaker himmelsk.

Bjørn-Eirik er Harstadgutt og er over gjennomsnittet glad i å lage mat. Han er engasjert og kreativ. Bjørn-Eirik har erfaring fra mange kjente restauranter og spiseplasser i landsdelen vår. Han tar seg gjerne en tur i skog og mark, senere blir dette tilberedt til de peneste og mest smaksrike retter. Han er god på smaker og liker godt å jobbe med fisk og kjøtt. 

BJØRN-EIRIK LILJEVANGEN

 

SIGRID
RAFAELSEN

Skånlandsjenta Sigrid er oppvokst på gård og har et nært og kjært forhold til mange av våre beste råvarer. Allerede som liten fikk hun delta på kjøkkenet og setter gode mattradisjoner høyt. Etter fullført kokkeskole ved Rå videregående flyttet hun til Oslo for å jobbe hos mesterkokk Bent Stiansen på Statholdergaarden. Her gjorde hun det sterkt i flere lærlingekonkurranser. Hun trivdes så godt at hun jobbet et år ekstra i Stiansens konditori, og har nok ekstra sans for det søte. Dette vises så absolutt i hennes fabelaktige matlaging, og når det gjelder bryllupskaker er det få som kan måle seg.

Kim-Håvard har fra barneben vært glad i livet på kjøkkenet. Som toåring la han lekebiler til side og lekte heller med kasseroller og sleiver. Kokkeutdannelsen startet på Rå videregående skole i kvæfjord, og lærlingetiden var på anerkjente Feinschmecker på frogner i Oslo. Fra 2009-2012 var han kaptein på det norske juniorkokkelandslaget som i denne perioden tok sammenlagt sølvmedalje i VM i Luxembourg i 2010 og OL i Erfurt høsten 2012. Selv om maten som kommer fra Umamis kjøkken er av den eksklusive sorten, er favoritten sprøstekte pannekaker med sukker.

KIM-HÅVARD
LARSEN

FRIDA
NILSEN

Frida som kommer fra Andenes på Andøy i Nordland startet sin kokkekarriere på Umami som lærling i perioden juni 2016- juni 2018. Etter læretiden ble Frida fast ansatt og er en kokk med utrolig stort engasjement og brennende interesse for kokkefaget. Frida er alltid i godt humør og sprer latter og glede på kjøkkenet. De gode smakskombinasjonene er blitt en av Frida sine sterkeste sider og hun gir aldri fra seg en rett før den smaker himmelsk.

Bjørn-Eirik er Harstadgutt og er over gjennomsnittet glad i å lage mat. Han er engasjert og kreativ. Bjørn-Eirik har erfaring fra mange kjente restauranter og spiseplasser i landsdelen vår. Han tar seg gjerne en tur i skog og mark, senere blir dette tilberedt til de peneste og mest smaksrike retter. Han er god på smaker og liker godt å jobbe med fisk og kjøtt. 

BJØRN-EIRIK LILJEVANGEN

Hans Egedes gate 12
9405 Harstad - NORWAY

post@umamiharstad.no
Telefon: 950 90 911

Hans Egedes gate 12
9405 Harstad - NORWAY

post@umamiharstad.no
Telefon: 950 90 911