The
Umami
Experience

Menu

Vår meny skiftes i tråd med sesongens
råvarer og vi tilbyr det beste fra naturens
spisskammer til enhver tid.

Denne menyen vil bli servert i perioden 21.06 – 28.06

Due to the seasonal nature of our local ingredients minor changes in the menu may occur.

Six-course menu

Appetizers

Grillet og marinert kamskjell, kikertepurè, bønner og reddik

Hvit asparges, salte pistasjnøtter, gravet eggeplommer, lôjrom, rømmekolle og ramsløk

Pannestekt uer, blomkålpurè, blomkåltopper, persillekrustade og skalldyrskum

Pepperglasert kalvefilet, spinatrisotto, syltet gulrot, sprø gulrot og brent peppersjy

Hvit sjokolademousse med fennikel, sitronkjeks, krystallisert hvit sjokolade, eplegelè og eplesorbet

Additional course

Variation of three different cheeses with garnishes

Chevrèkule og solbærkompott

Rødkittost, marinert aprikos og pære-rosmaringelè

Blåmuggost, honningbrød og portvinstrekte fiken

Seasonal menu: NOK 1450,- per person

Champagne: Kr 195,- per person

Wine menu: NOK 898,- per person

Additional course: NOK 185,- per person

Vinmeny inkl. vin til ekstrarett: Kr 998,- per person

Please note that the aperitif (Champagne) is excluded from the Wine menu.

Våre hverdagsmenyer er tilgjengelig onsdager og torsdager. Må forhåndbestilles av alle rundt bordet. Denne menyen serveres i perioden 6.5- 12.6

Courses week day menu

Kveitetartar med dill og appelsin, marinert romanesco, løkkrem og sprø samosa med løk

Grillet kalv, gnocchi, blomkål, syltet gulrot, sprø gulrot og brent peppersjy

Hvit sjokolademousse med fennikel, sitronkjeks, krystallisert hvit sjokolade, eplegelè og eplesorbet

Additional course

Variation of three different cheeses with garnishes

Caramelized Brie with olivetapenade

Washed rind- Cheese with sweet compote of yellow beetroot

Blue cheese with ryecrackers, roasted almonds and peppermint

Week day menu: NOK 798,- per person

Champagne: kr. 195,- per person

Wine menu: NOK 498,- per person

Additional course: NOK 185,- per person

Seasonal menu (allergens)

Appetizers
Wheat, Eggs, Sulphites, Lactose

Grillet og marinert kamskjell, kikertepurè, bønner, reddik og frisk vinaigrette
Sulphites, Lactose, Crustaceans

Hvit asparges, salte pistasjnøtter, gravet eggeplommer, lôjrom, rømmekolle og ramsløk
Sulphites, Pistachios

Pannestekt uer, blomkålpurè, blomkåltopper, persillekrustade og skalldyrskum
Wheat, Eggs, Lactose, Crustaceans, Fish

Pepperglasert kalvefilet, spinatrisotto, syltet gulrot, sprø gulrot og brent peppersjy
Wheat, Eggs, Sulphites, Lactose

Hvit sjokolademousse med fennikel, sitronkjeks, krystallisert hvit sjokolade, eplegelè og eplesorbet
Wheat, Eggs, Lactose

Additional course (allergens)

Chevrèkule og solbærkompott

Rødkittost, marinert aprikos og pære-rosmaringelè

Blåmuggost, honningbrød og portvinstrekte fiken
Almonds, Wheat, Rye, Eggs

Week day menu (allergens)

Kveitetartar med dill og appelsin, marinert romanesco, løkkrem og sprø samosa med løk
Wheat, Eggs, Sulphites, Gluten, Lactose, Fish

Grillet kalv, gnocchi, blomkål, syltet gulrot, sprø gulrot og brent peppersjy
Wheat, Eggs, Sulphites, Gluten, Lactose, Celery

Hvit sjokolademousse med fennikel, sitronkjeks, krystallisert hvit sjokolade, eplegelè og eplesorbet
Wheat, Eggs, Sulphites, Lactose, Soy

Our aim has been to make a restaurant suitable for all occasions. With a warm and homely atmosphere and a relaxing interior we want our guests to feel just like home. We can make reservations for groups of up to 60 guests.

en_USEnglish