MENY
Vår meny skiftes i tråd med sesongens
råvarer og vi tilbyr det beste fra naturens
spisskammers til enhver tid.
Sesongmeny
Sesongmeny
Denne menyen vil bli servert i perioden 4.9 – 5.10
Da vi jobber med lokale råvarer i sesong kan små forandringer i menyen forekomme
Appetittvekkere
Tartar av ungfe, estragonmajones, pepperrotkrem, syltet kål og trøffelvinaigrette
Hasselbackpotet, skinke og ost fra Lofoten, hasselnøtter, kantarell og potetskum
Kveite, glaserte høstgrønnsaker, sellerirotpurè og kyllingsjy
Lam fra Dyrøya, bakt persillerot, bønner, sprø surdeig og sennepsjy med brunet smør
Karamellmousse, multegelè, multesorbet, engsyre og hvit sjokolade
Kr 1380,- p.p. // Champagne 175,- p.p. // Vinmeny 898,- p.p
Kr 175,- p.p for osterett // Vinmeny med ost 998,- p.p
Vi gjør oppmerksom på at aperitiff (Champagne) er utenom vinmenyen.
Ekstra rett
Lun chevrè, honningvaffel, hasselnøtter, valnøtter og ripsbærmarmelade
175,-
Allergener (sesongmeny)
Allergener
Appetittvekkere
Hvete, egg, laktose, melk, sulfitt
Tartar av ungfe, estragonmajones, pepperrotkrem, syltet kål og trøffelvinaigrette
Laktose, egg, sennep, sulfitt
Hasselbackpotet, skinke og ost fra Lofoten, hasselnøtter, kantarell og potetskum
Laktose, melk, hasselnøtter
Kveite, glaserte høstgrønnsaker, serrirotpurè og kyllingsjy
Kveite, melk, laktose
Andebryst, bakt persillerot, bønner, sprø surdeig og sennepsjy med brunet smør
Laktose, melk, gluten, sennep
Karamellmousse, multegelè, multesorbet, engsyre og hvit sjokolade
Melk, laktose, egg, soya,
Kr 1380,- p.p. // Champagne 175,- p.p. // Vinmeny 898,- p.p
Kr 175,- p.p for osterett // Vinmeny med ost 998,- p.p
Vi gjør oppmerksom på at aperitiff (Champagne) er utenom vinmenyen.
Ekstra rett
Lun chevrè, honningvaffel, hasselnøtter, valnøtter og ripsbærmarmelade
Laktose, melk, hvete, egg, hasselnøtter, valnøtter
175,-
Hverdagsmeny
Hverdagsmeny
Våre hverdagsmenyer er tilgjengelig onsdager og torsdager. Må forhåndbestilles av alle rundt bordet. Denne menyen serveres 4.9 – 5.10
Tartar av ungfe, estragonmajones, pepperrotkrem, syltet kål og trøffelvinaigrette
Lam fra Dyrøya, glaserte grønnsaker, bakt persillerot, bønner, sprø surdeig og sennepsjy med brunet smør
Karamellmousse, multegelè, multesorbet, engsyre og hvit sjokolade
3-retters kr. 798,- p.p.
Vinpakke kr. 498,- p.p.
Ekstra rett:
Lun chrevrè, honningvaffel, hasselnøtter, valnøtter og ripsbærmarmelade
Kr. 175,- p.p.
Allergener (hverdagsmeny)
Hverdagsmeny
Våre hverdagsmenyer er tilgjengelig onsdager og torsdager. Må forhåndbestilles av alle rundt bordet.
Tartar av ungfe, estragonmajones, pepperrotkrem, syltet kål og trøffelvinaigrette
Laktose, melk, egg, gluten, sulfitt
Andebryst, glaserte grønnsaker, bakt persillerot, bønner, sprø surdeig og sennepsjy med brunet smør
Laktose, melk, gluten, egg, sennep
Karamellmousse, multegelè, multesorbet, engsyre og hvit sjokolade
Melk, laktose, egg, soya
3-retters kr. 798,- p.p.
Vinpakke kr. 498,- p.p.
Ekstra rett:
Lun chrevrè, honningvaffel, hasselnøtter, valnøtter og ripsbærmarmelade
Laktose, melk, hasselnøtter, valnøtter
Kr. 175,- p.p.
Med lun minimalisme har vi bygget en spisestue som passer seg for de fleste anledninger. Enten det være seg private arrangementer, firmafester eller andre begivenheter. Interiøret skal fremheve gjestene, og alle skal føle seg nesten som hjemme. Vi kan reservere bord for opptil 60 personer.
Hans Egedes gate 12
9405 Harstad - NORWAY
post@umamiharstad.no
Telefon: 950 90 911