MENY
Vår meny skiftes i tråd med sesongens
råvarer og vi tilbyr det beste fra naturens
spisskammers til enhver tid.
Sesongmeny
Sesongmeny
Denne menyen vil bli servert i perioden 9.10 – 16.11
Da vi jobber med lokale råvarer i sesong kan små forandringer i menyen forekomme
Appetittvekkere
Variasjon på bakte og syltede beter, geitost, honning og valnøtter
Consommè med grønnsaker, røkt svineknoke, kålrot, purreløk og sprø gulrot
Pannestekt ishavsrøye, potetkrem, dill og røkt Sandefjordsmør
Filet av hjort, rødløksmarmelade, rosenkål, jordskokk og bringebærsjy
Karamellisert ostekake, syrlig eple, eplesorbet og havrecrunch
Hjemmelagede søtsaker
Kr 1450,- p.p. // Champagne 175,- p.p. // Vinmeny 898,- p.p
Kr 175,- p.p for osterett // Vinmeny med ost 998,- p.p
Vi gjør oppmerksom på at aperitiff (Champagne) er utenom vinmenyen.
Ekstra rett
Blåmuggost, lun brioche, solbærkaramell, plomme og salte mandler
175,-
Allergener (sesongmeny)
Allergener
Appetittvekkere
Hvete, egg, laktose, sulfitt
Bakte rødbeter, syltet gulbeter, geitost, honning og valnøtter
Laktose, valnøtter, sulfitt, sennep, hvete, egg
Consommè med grønnsaker, røkt svineknoke, kålrot, purreløk og sprø gulrot
Hvete, laktose
Pannestekt ishavsrøye, potetkrem, dill og røkt Sandefjordsmør
Ishavsrøye, laktose
Filet av hjort, rødløksmarmelade, rosenkål, jordskokk og bringebærsjy
Selleri, sulfitt, sennep, melk
Karamellisert ostekake, syrlig eple, eplesorbet og havrecrunch
Laktose, egg, hvete, havre
Hjemmelagede søtsaker
Hvete, egg, laktose
Kr 1450,- p.p. // Champagne 175,- p.p. // Vinmeny 898,- p.p
Kr 175,- p.p for osterett // Vinmeny med ost 998,- p.p
Vi gjør oppmerksom på at aperitiff (Champagne) er utenom vinmenyen.
Ekstra rett
Blåmuggost, lun brioche, solbærkaramell, plomme og salte mandler
Laktose, egg, hvete, mandler
Kr 175,- p.p for osterett // Vinmeny med ost 998,- p.p
Hverdagsmeny
Hverdagsmeny
Våre hverdagsmenyer er tilgjengelig onsdager og torsdager. Må forhåndbestilles av alle rundt bordet. Denne menyen serveres 9.10 – 16.11
Variasjon på bakte og syltede beter, geitost, honning og valnøtter
Lam fra Dyrøya, rødløksmarmelade, potetkrem, kål, jordskokk og bringebærsjy
Karamellisert ostekake, syrlig eple, eplseorbet og havrecrunch
3-retters kr. 798,- p.p.
Vinpakke kr. 498,- p.p.
Ekstra rett
Blåmuggost, lun brioche, solbærkaramell, plomme og salte mandler
Kr. 175,- p.p.
Allergener (hverdagsmeny)
Hverdagsmeny
Våre hverdagsmenyer er tilgjengelig onsdager og torsdager. Må forhåndbestilles av alle rundt bordet. Menyen under serveres fra 9.10- 16.11.
Bakte rødbeter, syltet gulbeter, geitostkrem, røkt svineknoke, honning og valnøtter
Laktose, hvete, egg, sulfitt, valnøtter
Lam fra Dyrøya, rødløksmarmelade, potetkrem, kål, jordskokk og bringebærsjy
Selleri, sennep
Karamellisert ostekake, syrlig eple, eplseorbet og havrecrunch
Laktose, egg
3-retters kr. 798,- p.p.
Vinpakke kr. 498,- p.p.
Ekstra rett
Blåmuggost, lun brioche, solbærkaramell, plomme og salte mandler
Laktose, egg, mandler
Kr. 175,- p.p.
Med lun minimalisme har vi bygget en spisestue som passer seg for de fleste anledninger. Enten det være seg private arrangementer, firmafester eller andre begivenheter. Interiøret skal fremheve gjestene, og alle skal føle seg nesten som hjemme. Vi kan reservere bord for opptil 60 personer.
Hans Egedes gate 12
9405 Harstad - NORWAY
post@umamiharstad.no
Telefon: 950 90 911