MENY

Vår meny skiftes i tråd med sesongens
råvarer og vi tilbyr det beste fra naturens
spisskammers til enhver tid.

Sesongmeny

Sesongmeny 

Denne menyen vil bli servert i perioden 10.4 – 18. 5 

Da vi jobber med lokale råvarer i sesong kan små forandringer i menyen forekomme

Appetittvekkere

Confitert ørret, sennepskrem, frisk grønnsaksalat med fennikel, reddik, spisskål og ramsløk

Bakte rødbeter, ertekrem, rømmekolle og hasselnøtter med brunet smør

Smørstekt piggvar, sprø potet, persille og fløtesaus «creme triplet« med fermentert hvitløk 

Braissert okse, kålrot, eple, pommes anna, trøffeltang og løksjy 

Mørk sjokolademousse med kaffe, mandelbunn, mascarponekrem, kirsebær og vaniljeis med amaretto 

Kr 1350,- p.p. // Champagne 175,- p.p. // Vinmeny 898,- p.p
 
Kr 175,- p.p for osterett // Vinmeny med ost 998,- p.p

Vi gjør oppmerksom på at aperitiff (Champagne) er utenom vinmenyen.

Ekstra rett

Variasjon av Norske oste, solbærkompott, ingefærkjeks, honningkake, nøtter 

175,-

Allergener (sesongmeny)

Allergener 

Appetittvekkere

Hvete, egg, laktose, sulfitt

 

Confitert ørret, sennepskrem, frisk grønnsaksalat med fennikel, reddik, spisskål og ramsløk

Ørret, sulfitt, sennep, laktose, hvete

 

Bakte rødbeter, ertekrem, rømmekolle og hasselnøtter med brunet smør

Laktose, sulfitt, melk, hasselnøtter

 

Smørstekt piggvar, sprø potet, persille og fløtesaus «creme triplet« med fermentert hvitløk 

Piggvar, laktose, sulfitt

 

Braissert okse, kålrot, eple, pommes anna, trøffeltang og løksjy 

Laktose, 

 

Mørk sjokolademousse med kaffe, mandelbunn, mascarponekrem, kirsebær og vaniljeis med amaretto 

Laktose, egg, melk

 

Kr 1350,- p.p. // Champagne 175,- p.p. // Vinmeny 898,- p.p
 
Kr 175,- p.p for osterett // Vinmeny med ost 998,- p.p

Vi gjør oppmerksom på at aperitiff (Champagne) er utenom vinmenyen.

 

Ekstra rett

Variasjon av Norske oste, solbærkompott, ingefærkjeks, honningkake, nøtter 

Laktose, melk, hvete,egg, valnøtter 

175,-

 

Hverdagsmeny

Hverdagsmeny

Våre hverdagsmenyer er tilgjengelig onsdager og torsdager. Må forhåndbestilles av alle rundt bordet. Menyen under blir servert fra 10.4- 18.5 

 

Brunet fiskesuppe, piggvar, kamskjell, fennikel og sprø kapers

Braissert okse, kålrot, eple, pommes anna, trøffeltang og løksjy

Mørk sjokolademousse med kaffe, mandelbunn, mascarponekrem, kirsebær og vaniljeis med amaretto  

 

3-retters kr. 698,- p.p.

Vinpakke kr. 498,- p.p.

 

Ekstra rett: 

Norske oster, solbærkompott, ingefærkjeks, honningbrød og nøtter

Kr. 175,- p.p. 

Allergener (hverdagsmeny)

Allergener 

Våre hverdagsmenyer er tilgjengelig onsdager og torsdager. Må forhåndbestilles av alle rundt bordet. Menyen under vil bli servert i perioden 6.3- 6.4

 

Brunet fiskesuppe, piggvar, kamskjell, fennikel og sprø kapers

Piggvar, kamskjell, laktose, gluten

Braissert okse, kålrot, pommes anna, trøffeltang, eple og løk sjy

Laktose

Mørk sjokolademousse med kaffe, mandelbunn, mascarponekrem, kirsebær og vaniljeis med amaretto  

Laktose, egg

 

 

3-retters kr. 698,- p.p.

Vinpakke kr. 498,- p.p.

 

Ekstra rett: 

Norske oster, solbærkompott, ingefærkjeks, honningbrød og nøtter

Laktose, melk, hvete, egg, valnøtter

Kr. 175,- p.p. 

Bestill bord

Med lun minimalisme har vi bygget en spisestue som passer seg for de fleste anledninger. Enten det være seg private arrangementer, firmafester eller andre begivenheter. Interiøret skal fremheve gjestene, og alle skal føle seg nesten som hjemme. Vi kan reservere bord for opptil 60 personer.

Hans Egedes gate 12
9405 Harstad - NORWAY

post@umamiharstad.no
Telefon: 950 90 911

Hans Egedes gate 12
9405 Harstad - NORWAY

post@umamiharstad.no
Telefon: 950 90 911