MENY
Vår meny skiftes i tråd med sesongens
råvarer og vi tilbyr det beste fra naturens
spisskammers til enhver tid.
Sesongmeny
Festspillmeny 2024
Denne menyen vil bli servert i perioden 19.6 – 29.6
Da vi jobber med lokale råvarer i sesong kan små forandringer i menyen forekomme
Appetittvekkere
Kalvetartar, syltet knutekål, sommersalat med kjernemelk, skogsyre og sennepmajones
Lettkremet tomatsuppe og Belgisk vaffel med bakt hvitløk, eggekrem og fenalår
Pannestekt kveite, fennikel, sjalottløk, løkchips og luftig skalldyrsaus
Soyaglasert andebryst, byggrynrisotto, bakt gulrot, pak choi og kyllingsjy med grillet sitron
Hvit sjokolade-rabarbramousse, tørket bringebær, pistasj, rabarbrakaramell og rabarbrasorbet
Kr 1350,- p.p. // Champagne 175,- p.p. // Vinmeny 898,- p.p
Kr 175,- p.p for osterett // Vinmeny med ost 998,- p.p
Vi gjør oppmerksom på at aperitiff (Champagne) er utenom vinmenyen.
Ekstra rett
Munkeby rødkittost, fennikelchips, løvetannsirup, salte hasselnøtter og portvinstrekte fiken
175,-
Allergener (sesongmeny)
Allergener
Appetittvekkere
Hvete, laktose, egg, sulfitt
Kalvetartar, syltet knutekål, sommersalat med kjernemelk, skogsyre og sennepmajones
Egg, sulfitt, laktose, smør, sennep
Lettkremet tomatsuppe og Belgisk vaffel med bakt hvitløk, eggekrem og fenalår
Laktose, melk, hvete, egg, sulfitt
Pannestekt kveite, fennikel, sjalottløk, løkchips og luftig skalldyrsaus
Kveite, laktose, melk
Soyaglasert andebryst, byggrynrisotto, bakt gulrot, pak choi og kyllingsjy med grillet sitron
Laktose, melk, soya, bygg
Hvit sjokolade-rabarbramousse, tørket bringebær, pistasj, rabarbrakaramell og rabarbrasorbet
Laktose, melk, egg
Kr 1350,- p.p. // Champagne 175,- p.p. // Vinmeny 898,- p.p
Kr 175,- p.p for osterett // Vinmeny med ost 998,- p.p
Vi gjør oppmerksom på at aperitiff (Champagne) er utenom vinmenyen.
Ekstra rett
Munkeby rødkittost, fennikelchips, løvetannsirup, salte hasselnøtter og portvinstrekte fiken
Laktose, melk, hasselnøtter
175,-
Hverdagsmeny
Hverdagsmeny
Våre hverdagsmenyer er tilgjengelig onsdager og torsdager. Må forhåndbestilles av alle rundt bordet. Menyen under blir servert 20.6. Ny hverdagsmeny er tilgjengelig fra 31.7.
Lettkremet tomatsuppe og Belgisk vaffel med bakt hvitløk, eggekrem og fenalår
Soyaglasert andebryst, byggrynrisotto, bakt gulrot, pak choi og kyllingsjy med grillet sitron
Hvit sjokolade-rabarbramousse, tørket bringebær, pistasj, rabarbrakaramell og rabarbrasorbet
3-retters kr. 698,- p.p.
Vinpakke kr. 498,- p.p.
Ekstra rett:
Munkeby rødkittost, fennikelchips, løvetannsirup, salte hasselnøtter og portvinstrekte fiken
Kr. 175,- p.p.
Allergener (hverdagsmeny)
Hverdagsmeny
Våre hverdagsmenyer er tilgjengelig onsdager og torsdager. Må forhåndbestilles av alle rundt bordet. Menyen under blir servert 20.6
Lettkremet tomatsuppe og Belgisk vaffel med bakt hvitløk, eggekrem og fenalår
Laktose, melk, gluten, hvete, sulfitt
Soyaglasert andebryst, byggrynrisotto, bakt gulrot, pak choi og kyllingsjy med grillet sitron
Laktose, melk, bygg
Hvit sjokolade-rabarbramousse, tørket bringebær, pistasj, rabarbrakaramell og rabarbrasorbet
Laktose, melk, pistasjnøtter, egg
3-retters kr. 698,- p.p.
Vinpakke kr. 498,- p.p.
Ekstra rett:
Munkeby rødkittost, fennikelchips, løvetannsirup, salte hasselnøtter og portvinstrekte fiken
Laktose, egg, hasselnøtter
Kr. 175,- p.p.
Med lun minimalisme har vi bygget en spisestue som passer seg for de fleste anledninger. Enten det være seg private arrangementer, firmafester eller andre begivenheter. Interiøret skal fremheve gjestene, og alle skal føle seg nesten som hjemme. Vi kan reservere bord for opptil 60 personer.
Hans Egedes gate 12
9405 Harstad - NORWAY
post@umamiharstad.no
Telefon: 950 90 911