MENY

Vår meny skiftes i tråd med sesongens
råvarer og vi tilbyr det beste fra naturens
spisskammers til enhver tid.

Sesongmeny

Sesongmeny

Denne menyen vil bli servert i perioden 3.1- 8.2 

Da vi jobber med lokale råvarer i sesong kan små forandringer i menyen forekomme

Appetittvekkere

Gravet kveite, sprø vaffel, sennepskrem, lôjrom og syltet rødløk

Kremet blåskjell-safransuppe, hvitvinsdampede blåskjell, surdeig og syrlig eple

Røkt torsk, ertekrem, dill, sprø løk og smørsaus

Honningglasert and, skorsonnerot, byggrynsrisotto, endive og appelsinsjy 

Krokanparfait med kremost, kirsebærgele, kirsebærsorbet og karamellsaus 

Kr 1450,- p.p. // Champagne 175,- p.p. // Vinmeny 898,- p.p
 
Kr 185,- p.p for osterett // Vinmeny med ost 998,- p.p

Vi gjør oppmerksom på at aperitiff (Champagne) er utenom vinmenyen.


Ekstra osterett

Fritert geitost og pærekompott med timian 

Rødkittost, sprø kjeks, brent tomat-paprikakompott, persilleolje 

Blåmuggost, mandler med honning og mynte 

185,-

Allergener (sesongmeny)

Allergener 

Appetittvekkere

Hvete, egg, laktose, sulfitt

Gravet laks, sprø vaffel, sennepskrem, lôjrom og syltet rødløk

Laks, gluten, egg, sennep, laktose, sulfitt 

Kremet blåskjell-safransuppe, hvitvinsdampede blåskjell, surdeig og syrlig eple

Blåskjell, laktose, gluten, sulfitt, selleri

Røkt torsk, ertekrem, dill, sprø løk og smørsaus

Torsk, laktose

Honningglasert and, skorsonnerot, byggrynsrisotto, endive og appelsinsjy 

Laktose, bygg

Krokanparfait med kremost, kirsebærgelè, kirsebærsorbet og karamellsaus 

Laktose, egg 

 


Ekstra rett

Fritert geitost og pærekompott med timian 

Rødkittost, sprø kjeks, brent tomat-paprikakompott, persilleolje 

Blåmuggost, mandler med honning og mynte 

Laktose, egg, gluten, sulfitt

 

Hverdagsmeny

Hverdagsmeny 

Våre hverdagsmenyer er tilgjengelig onsdager og torsdager. Må forhåndbestilles av alle rundt bordet. Denne menyen serveres 8.1-6.2 

Gravet kveite, sprø vaffel, sennepskrem, lôjrom og syltet rødløk

Honningglasert and, gulrot, løk, byggrynsrisotto, og appelsinsjy 

Krokanparfait med kremost, kirsebærgele, kirsebærsorbet og karamellsaus 

 

3-retters kr. 798,- p.p.

Vinpakke kr. 498,- p.p.


Ekstra rett

Fritert geitost og pærekompott med timian 

Rødkittost, sprø kjeks, brent tomat-paprikakompott, persilleolje 

Blåmuggost, mandler med honning og mynte 

Kr. 185,- p.p. 

Allergener (hverdagsmeny)

Hverdagsmeny

Våre hverdagsmenyer er tilgjengelig onsdager og torsdager. Må forhåndbestilles av alle rundt bordet. Menyen under serveres fra 8.1- 6.2


 

Gravet laks, sprø vaffel, sennepskrem, lôjrom og syltet rødløk

Laks, glute, laktose, sennep, sulfitt 

Honningglasert and, gulrot, løk, byggrynsrisotto, og appelsinsjy 

Laktose, bygg

Krokanparfait med kremost, kirsebærgele, kirsebærsorbet og karamellsaus 

Laktose, egg

 


Ekstra rett

Fritert geitost og pærekompott med timian 

Rødkittost, sprø kjeks, brent tomat-paprikakompott, persilleolje 

Blåmuggost, mandler med honning og mynte 

Laktose, egg, gluten, sulfitt 
Bestill bord

Med lun minimalisme har vi bygget en spisestue som passer seg for de fleste anledninger. Enten det være seg private arrangementer, firmafester eller andre begivenheter. Interiøret skal fremheve gjestene, og alle skal føle seg nesten som hjemme. Vi kan reservere bord for opptil 60 personer.

Hans Egedes gate 12
9405 Harstad - NORWAY

post@umamiharstad.no
Telefon: 950 90 911

Hans Egedes gate 12
9405 Harstad - NORWAY

post@umamiharstad.no
Telefon: 950 90 911