MENY

Vår meny skiftes i tråd med sesongens
råvarer og vi tilbyr det beste fra naturens
spisskammers til enhver tid.

Sesongmeny

Festspillmeny 2024

Denne menyen vil bli servert i perioden 19.6 – 29.6

Da vi jobber med lokale råvarer i sesong kan små forandringer i menyen forekomme

Appetittvekkere

Kalvetartar, syltet knutekål, sommersalat med kjernemelk, skogsyre og sennepmajones

Lettkremet tomatsuppe og Belgisk vaffel med bakt hvitløk, eggekrem og fenalår

Pannestekt kveite, fennikel, sjalottløk, løkchips og luftig skalldyrsaus

Soyaglasert andebryst, byggrynrisotto, bakt gulrot, pak choi og kyllingsjy med grillet sitron

Hvit sjokolade-rabarbramousse, tørket bringebær, pistasj, rabarbrakaramell og rabarbrasorbet 

Kr 1350,- p.p. // Champagne 175,- p.p. // Vinmeny 898,- p.p
 
Kr 175,- p.p for osterett // Vinmeny med ost 998,- p.p

Vi gjør oppmerksom på at aperitiff (Champagne) er utenom vinmenyen.

Ekstra rett

Munkeby rødkittost, fennikelchips, løvetannsirup, salte hasselnøtter og portvinstrekte fiken 

175,-

Allergener (sesongmeny)

Allergener 

Appetittvekkere

Hvete, laktose, egg, sulfitt

Kalvetartar, syltet knutekål, sommersalat med kjernemelk, skogsyre og sennepmajones

Egg, sulfitt, laktose, smør, sennep

Lettkremet tomatsuppe og Belgisk vaffel med bakt hvitløk, eggekrem og fenalår

Laktose, melk, hvete, egg, sulfitt 

Pannestekt kveite, fennikel, sjalottløk, løkchips og luftig skalldyrsaus

Kveite, laktose, melk

Soyaglasert andebryst, byggrynrisotto, bakt gulrot, pak choi og kyllingsjy med grillet sitron

Laktose, melk, soya, bygg 

Hvit sjokolade-rabarbramousse, tørket bringebær, pistasj, rabarbrakaramell og rabarbrasorbet 

Laktose, melk, egg

 

Kr 1350,- p.p. // Champagne 175,- p.p. // Vinmeny 898,- p.p
 
Kr 175,- p.p for osterett // Vinmeny med ost 998,- p.p

Vi gjør oppmerksom på at aperitiff (Champagne) er utenom vinmenyen.

Ekstra rett

Munkeby rødkittost, fennikelchips, løvetannsirup, salte hasselnøtter og portvinstrekte fiken 

Laktose, melk, hasselnøtter

175,-

 

 

Hverdagsmeny

Hverdagsmeny

Våre hverdagsmenyer er tilgjengelig onsdager og torsdager. Må forhåndbestilles av alle rundt bordet. Menyen under blir servert 20.6. Ny hverdagsmeny er tilgjengelig fra 31.7. 

Lettkremet tomatsuppe og Belgisk vaffel med bakt hvitløk, eggekrem og fenalår

Soyaglasert andebryst, byggrynrisotto, bakt gulrot, pak choi og kyllingsjy med grillet sitron

Hvit sjokolade-rabarbramousse, tørket bringebær, pistasj, rabarbrakaramell og rabarbrasorbet 

3-retters kr. 698,- p.p.

Vinpakke kr. 498,- p.p.

 

Ekstra rett: 

Munkeby rødkittost, fennikelchips, løvetannsirup, salte hasselnøtter og portvinstrekte fiken 

Kr. 175,- p.p. 

Allergener (hverdagsmeny)

Hverdagsmeny

Våre hverdagsmenyer er tilgjengelig onsdager og torsdager. Må forhåndbestilles av alle rundt bordet. Menyen under blir servert 20.6

Lettkremet tomatsuppe og Belgisk vaffel med bakt hvitløk, eggekrem og fenalår

Laktose, melk, gluten, hvete, sulfitt

Soyaglasert andebryst, byggrynrisotto, bakt gulrot, pak choi og kyllingsjy med grillet sitron

Laktose, melk, bygg

Hvit sjokolade-rabarbramousse, tørket bringebær, pistasj, rabarbrakaramell og rabarbrasorbet 

Laktose, melk, pistasjnøtter, egg

 

3-retters kr. 698,- p.p.

Vinpakke kr. 498,- p.p.

 

Ekstra rett: 

Munkeby rødkittost, fennikelchips, løvetannsirup, salte hasselnøtter og portvinstrekte fiken 

Laktose, egg, hasselnøtter

Kr. 175,- p.p. 

Bestill bord

Med lun minimalisme har vi bygget en spisestue som passer seg for de fleste anledninger. Enten det være seg private arrangementer, firmafester eller andre begivenheter. Interiøret skal fremheve gjestene, og alle skal føle seg nesten som hjemme. Vi kan reservere bord for opptil 60 personer.

Hans Egedes gate 12
9405 Harstad - NORWAY

post@umamiharstad.no
Telefon: 950 90 911

Hans Egedes gate 12
9405 Harstad - NORWAY

post@umamiharstad.no
Telefon: 950 90 911