MENY

Vår meny skiftes i tråd med sesongens
råvarer og vi tilbyr det beste fra naturens
spisskammers til enhver tid.

Sesongmeny

Sesongmeny 

Denne menyen vil bli servert i perioden 9.10 – 16.11

Da vi jobber med lokale råvarer i sesong kan små forandringer i menyen forekomme

Appetittvekkere

Variasjon på bakte og syltede beter, geitost, honning og valnøtter

Consommè med grønnsaker, røkt svineknoke, kålrot, purreløk og sprø gulrot

Pannestekt ishavsrøye, potetkrem, dill og røkt Sandefjordsmør 

Filet av hjort, rødløksmarmelade, rosenkål, jordskokk og bringebærsjy

Karamellisert ostekake, syrlig eple, eplesorbet og havrecrunch 

Hjemmelagede søtsaker 

Kr 1450,- p.p. // Champagne 175,- p.p. // Vinmeny 898,- p.p
 
Kr 175,- p.p for osterett // Vinmeny med ost 998,- p.p

Vi gjør oppmerksom på at aperitiff (Champagne) er utenom vinmenyen.


Ekstra rett

Blåmuggost, lun brioche, solbærkaramell, plomme og salte mandler  

175,-

Allergener (sesongmeny)

Allergener 

Appetittvekkere

Hvete, egg, laktose, sulfitt

Bakte rødbeter, syltet gulbeter, geitost, honning og valnøtter

Laktose, valnøtter, sulfitt, sennep, hvete, egg

Consommè med grønnsaker, røkt svineknoke, kålrot, purreløk og sprø gulrot

Hvete, laktose

Pannestekt ishavsrøye, potetkrem, dill og røkt Sandefjordsmør 

Ishavsrøye, laktose

Filet av hjort, rødløksmarmelade, rosenkål, jordskokk og bringebærsjy

Selleri, sulfitt, sennep, melk

Karamellisert ostekake, syrlig eple, eplesorbet og havrecrunch 

Laktose, egg, hvete, havre

Hjemmelagede søtsaker 

Hvete, egg, laktose

 

Kr 1450,- p.p. // Champagne 175,- p.p. // Vinmeny 898,- p.p
 
Kr 175,- p.p for osterett // Vinmeny med ost 998,- p.p

Vi gjør oppmerksom på at aperitiff (Champagne) er utenom vinmenyen.

 

Ekstra rett

Blåmuggost, lun brioche, solbærkaramell, plomme og salte mandler  

Laktose, egg, hvete, mandler
 
Kr 175,- p.p for osterett // Vinmeny med ost 998,- p.p

 

 

Hverdagsmeny

Hverdagsmeny

Våre hverdagsmenyer er tilgjengelig onsdager og torsdager. Må forhåndbestilles av alle rundt bordet. Denne menyen serveres 9.10 – 16.11 

Variasjon på bakte og syltede beter, geitost, honning og valnøtter

Lam fra Dyrøya, rødløksmarmelade, potetkrem, kål, jordskokk og bringebærsjy

Karamellisert ostekake, syrlig eple, eplseorbet og havrecrunch 

 

3-retters kr. 798,- p.p.

Vinpakke kr. 498,- p.p.


Ekstra rett

Blåmuggost, lun brioche, solbærkaramell, plomme og salte mandler  

Kr. 175,- p.p. 

Allergener (hverdagsmeny)

Hverdagsmeny

Våre hverdagsmenyer er tilgjengelig onsdager og torsdager. Må forhåndbestilles av alle rundt bordet. Menyen under serveres fra 9.10- 16.11. 

 

Bakte rødbeter, syltet gulbeter, geitostkrem, røkt svineknoke, honning og valnøtter 

Laktose, hvete, egg, sulfitt, valnøtter

Lam fra Dyrøya, rødløksmarmelade, potetkrem, kål, jordskokk og bringebærsjy

Selleri, sennep

Karamellisert ostekake, syrlig eple, eplseorbet og havrecrunch 

Laktose, egg 

 

3-retters kr. 798,- p.p.

Vinpakke kr. 498,- p.p.

 

Ekstra rett

Blåmuggost, lun brioche, solbærkaramell, plomme og salte mandler  

Laktose, egg, mandler

Kr. 175,- p.p. 

Bestill bord

Med lun minimalisme har vi bygget en spisestue som passer seg for de fleste anledninger. Enten det være seg private arrangementer, firmafester eller andre begivenheter. Interiøret skal fremheve gjestene, og alle skal føle seg nesten som hjemme. Vi kan reservere bord for opptil 60 personer.

Hans Egedes gate 12
9405 Harstad - NORWAY

post@umamiharstad.no
Telefon: 950 90 911

Hans Egedes gate 12
9405 Harstad - NORWAY

post@umamiharstad.no
Telefon: 950 90 911