MENY

Vår meny skiftes i tråd med sesongens
råvarer og vi tilbyr det beste fra naturens
spisskammers til enhver tid.

Sesongmeny

Sesongmeny 

Denne menyen vil bli servert i perioden 4.9 – 5.10 

Da vi jobber med lokale råvarer i sesong kan små forandringer i menyen forekomme

 

Appetittvekkere

Tartar av ungfe, estragonmajones, pepperrotkrem, syltet kål og trøffelvinaigrette

Hasselbackpotet, skinke og ost fra Lofoten, hasselnøtter, kantarell og potetskum 

Kveite, glaserte høstgrønnsaker, sellerirotpurè og kyllingsjy 

Lam fra Dyrøya, bakt persillerot, bønner, sprø surdeig og sennepsjy med brunet smør

Karamellmousse, multegelè, multesorbet, engsyre og hvit sjokolade 

 

Kr 1380,- p.p. // Champagne 175,- p.p. // Vinmeny 898,- p.p
 
Kr 175,- p.p for osterett // Vinmeny med ost 998,- p.p

Vi gjør oppmerksom på at aperitiff (Champagne) er utenom vinmenyen.

 

Ekstra rett

Lun chevrè, honningvaffel, hasselnøtter, valnøtter og ripsbærmarmelade   

175,-

Allergener (sesongmeny)

Allergener 

Appetittvekkere

Hvete, egg, laktose, melk, sulfitt

Tartar av ungfe, estragonmajones, pepperrotkrem, syltet kål og trøffelvinaigrette

Laktose, egg, sennep, sulfitt

Hasselbackpotet, skinke og ost fra Lofoten, hasselnøtter, kantarell og potetskum

Laktose, melk, hasselnøtter 

Kveite, glaserte høstgrønnsaker, serrirotpurè og kyllingsjy 

Kveite, melk, laktose

Andebryst, bakt persillerot, bønner, sprø surdeig og sennepsjy med brunet smør

Laktose, melk, gluten, sennep

Karamellmousse, multegelè, multesorbet, engsyre og hvit sjokolade 

Melk, laktose, egg, soya,

 

Kr 1380,- p.p. // Champagne 175,- p.p. // Vinmeny 898,- p.p
 
Kr 175,- p.p for osterett // Vinmeny med ost 998,- p.p

Vi gjør oppmerksom på at aperitiff (Champagne) er utenom vinmenyen.

 

Ekstra rett

Lun chevrè, honningvaffel, hasselnøtter, valnøtter og ripsbærmarmelade   

Laktose, melk, hvete, egg, hasselnøtter, valnøtter 

175,-

 

 

Hverdagsmeny

Hverdagsmeny

Våre hverdagsmenyer er tilgjengelig onsdager og torsdager. Må forhåndbestilles av alle rundt bordet. Denne menyen serveres 4.9 – 5.10 

 

Tartar av ungfe, estragonmajones, pepperrotkrem, syltet kål og trøffelvinaigrette

Lam fra Dyrøya, glaserte grønnsaker, bakt persillerot, bønner, sprø surdeig og sennepsjy med brunet smør 

Karamellmousse, multegelè, multesorbet, engsyre og hvit sjokolade 

 

3-retters kr. 798,- p.p.

Vinpakke kr. 498,- p.p.

 

Ekstra rett: 

Lun chrevrè, honningvaffel, hasselnøtter, valnøtter og ripsbærmarmelade 

Kr. 175,- p.p. 

Allergener (hverdagsmeny)

Hverdagsmeny

Våre hverdagsmenyer er tilgjengelig onsdager og torsdager. Må forhåndbestilles av alle rundt bordet. 

Tartar av ungfe, estragonmajones, pepperrotkrem, syltet kål og trøffelvinaigrette

Laktose, melk, egg, gluten, sulfitt

Andebryst, glaserte grønnsaker, bakt persillerot, bønner, sprø surdeig og sennepsjy med brunet smør 

Laktose, melk, gluten, egg, sennep

Karamellmousse, multegelè, multesorbet, engsyre og hvit sjokolade 

Melk, laktose, egg, soya

 

3-retters kr. 798,- p.p.

Vinpakke kr. 498,- p.p.

 

Ekstra rett: 

Lun chrevrè, honningvaffel, hasselnøtter, valnøtter og ripsbærmarmelade 

Laktose, melk, hasselnøtter, valnøtter 
 

Kr. 175,- p.p. 

Bestill bord

Med lun minimalisme har vi bygget en spisestue som passer seg for de fleste anledninger. Enten det være seg private arrangementer, firmafester eller andre begivenheter. Interiøret skal fremheve gjestene, og alle skal føle seg nesten som hjemme. Vi kan reservere bord for opptil 60 personer.

Hans Egedes gate 12
9405 Harstad - NORWAY

post@umamiharstad.no
Telefon: 950 90 911

Hans Egedes gate 12
9405 Harstad - NORWAY

post@umamiharstad.no
Telefon: 950 90 911