MENY
Vår meny skiftes i tråd med sesongens
råvarer og vi tilbyr det beste fra naturens
spisskammers til enhver tid.
Sesongmeny
Sesongmeny
Denne menyen vil bli servert i perioden 3.1- 8.2
Da vi jobber med lokale råvarer i sesong kan små forandringer i menyen forekomme
Appetittvekkere
Gravet kveite, sprø vaffel, sennepskrem, lôjrom og syltet rødløk
Kremet blåskjell-safransuppe, hvitvinsdampede blåskjell, surdeig og syrlig eple
Røkt torsk, ertekrem, dill, sprø løk og smørsaus
Honningglasert and, skorsonnerot, byggrynsrisotto, endive og appelsinsjy
Krokanparfait med kremost, kirsebærgele, kirsebærsorbet og karamellsaus
Kr 1450,- p.p. // Champagne 175,- p.p. // Vinmeny 898,- p.p
Kr 185,- p.p for osterett // Vinmeny med ost 998,- p.p
Vi gjør oppmerksom på at aperitiff (Champagne) er utenom vinmenyen.
Ekstra osterett
Fritert geitost og pærekompott med timian
Rødkittost, sprø kjeks, brent tomat-paprikakompott, persilleolje
Blåmuggost, mandler med honning og mynte
185,-
Allergener (sesongmeny)
Allergener
Appetittvekkere
Hvete, egg, laktose, sulfitt
Gravet laks, sprø vaffel, sennepskrem, lôjrom og syltet rødløk
Laks, gluten, egg, sennep, laktose, sulfitt
Kremet blåskjell-safransuppe, hvitvinsdampede blåskjell, surdeig og syrlig eple
Blåskjell, laktose, gluten, sulfitt, selleri
Røkt torsk, ertekrem, dill, sprø løk og smørsaus
Torsk, laktose
Honningglasert and, skorsonnerot, byggrynsrisotto, endive og appelsinsjy
Laktose, bygg
Krokanparfait med kremost, kirsebærgelè, kirsebærsorbet og karamellsaus
Laktose, egg
Ekstra rett
Fritert geitost og pærekompott med timian
Rødkittost, sprø kjeks, brent tomat-paprikakompott, persilleolje
Blåmuggost, mandler med honning og mynte
Laktose, egg, gluten, sulfitt
Hverdagsmeny
Hverdagsmeny
Våre hverdagsmenyer er tilgjengelig onsdager og torsdager. Må forhåndbestilles av alle rundt bordet. Denne menyen serveres 8.1-6.2
Gravet kveite, sprø vaffel, sennepskrem, lôjrom og syltet rødløk
Honningglasert and, gulrot, løk, byggrynsrisotto, og appelsinsjy
Krokanparfait med kremost, kirsebærgele, kirsebærsorbet og karamellsaus
3-retters kr. 798,- p.p.
Vinpakke kr. 498,- p.p.
Ekstra rett
Fritert geitost og pærekompott med timian
Rødkittost, sprø kjeks, brent tomat-paprikakompott, persilleolje
Blåmuggost, mandler med honning og mynte
Kr. 185,- p.p.
Allergener (hverdagsmeny)
Hverdagsmeny
Våre hverdagsmenyer er tilgjengelig onsdager og torsdager. Må forhåndbestilles av alle rundt bordet. Menyen under serveres fra 8.1- 6.2
Gravet laks, sprø vaffel, sennepskrem, lôjrom og syltet rødløk
Laks, glute, laktose, sennep, sulfitt
Honningglasert and, gulrot, løk, byggrynsrisotto, og appelsinsjy
Laktose, bygg
Krokanparfait med kremost, kirsebærgele, kirsebærsorbet og karamellsaus
Laktose, egg
Ekstra rett
Fritert geitost og pærekompott med timian
Rødkittost, sprø kjeks, brent tomat-paprikakompott, persilleolje
Blåmuggost, mandler med honning og mynte
Laktose, egg, gluten, sulfitt
Med lun minimalisme har vi bygget en spisestue som passer seg for de fleste anledninger. Enten det være seg private arrangementer, firmafester eller andre begivenheter. Interiøret skal fremheve gjestene, og alle skal føle seg nesten som hjemme. Vi kan reservere bord for opptil 60 personer.
Hans Egedes gate 12
9405 Harstad - NORWAY
post@umamiharstad.no
Telefon: 950 90 911