MENY

Vår meny skiftes i tråd med sesongens
råvarer og vi tilbyr det beste fra naturens
spisskammers til enhver tid.

Sesongmeny

Sesongmeny 

Denne menyen vil bli servert i perioden 7.2 – 2.3 

Da vi jobber med lokale råvarer i sesong kan små forandringer i menyen forekomme

Appetittvekke

Kongekrabbesalat, smørstekt toast og løjrom

Kremet løksuppe, karamellisert løk, ravioli med oksehale og estragonolje 

Pannestekt skrei, bakt sellerirot, sellerirotkrem og hollandaise med persille

Ytrefilet av ungfe, skorsonnerot, persillerot, potetkrem og Bordelaisesaus

Marengs med eggekrem, solbærkompott, solbærparfait og solbærskum

Kr 1250,- p.p. // Champagne 175,- p.p. // Vinmeny 898,- p.p
 
Kr 175,- p.p for osterett // Vinmeny med ost 998,- p.p

Vi gjør oppmerksom på at aperitiff (Champagne) er utenom vinmenyen.

Ekstra rett

Munkebyost, fritert munkebyost, honning og umbertoskinke fra Mydland  

175,-

Allergener (sesongmeny)

Allergener 

Appetittvekkere

Hvete, egg, laktose, sulfitt

Kongekrabbesalat, smørstekt toast og løjrom

Kongekrabbe, laktose, gluten, løjrom

Kremet løksuppe, karamellisert løk, ravioli med oksehale og estragonolje 

Laktose, gluten, sulfitt

Pannestekt skrei, bakt sellerirot, sellerirotkrem og hollandaise med persille

Skrei, laktose, egg, sulfitt

Ytrefilet av ungfe, skorsonnerot, persillerot, potetkrem og Bordelaisesaus

Laktose, sulfitt

Marengs med eggekrem, solbærkompott, solbærparfait og solbærskum

Egg, laktose

 

Kr 1250,- p.p. // Champagne 175,- p.p. // Vinmeny 898,- p.p
 
Kr 175,- p.p for osterett // Vinmeny med ost 998,- p.p

Vi gjør oppmerksom på at aperitiff (Champagne) er utenom vinmenyen.

 

Ekstra rett

Munkebyost, fritert munkebyost, honning og umbertoskinke fra Mydland 

Laktose, gluten

175,-

Kr 1250,- p.p. // Champagne 175,- p.p. // Vinmeny 898,- p.p
Kr 175,- p.p for osterett // Vinmeny med ost 998,- p.p

Vi gjør oppmerksom på at aperitiff (Champagne) er utenom vinmenyen.

Hverdagsmeny

Hverdagsmeny

Våre hverdagsmenyer er tilgjengelig onsdager og torsdager. Må forhåndbestilles av alle rundt bordet. Menyen under blir servert fra 7.2 – 2.3. 

 

Kremet løksuppe, karamellisert løk, ravioli med oksehale, sprø løk og estragonolje

Pannestekt skrei, skorsonnerot, smørfritert persillerot, potetkrem, gulrot og Bordelaisesaus

Marengs med eggekrem, solbærkompott, solbærparfait og solbærskum

 

3-retters kr. 698,- p.p.

Vinpakke kr. 498,- p.p.

 

Ekstra rett: 

Tre Norske oster, kompott, valnøtter med portvin, honningbrød

Kr. 175,- p.p. 

Allergener (hverdagsmeny)

Allergener 

Våre hverdagsmenyer er tilgjengelig onsdager og torsdager. Må forhåndbestilles av alle rundt bordet. Menyen under vil bli servert i perioden 7.2 – 3.3. 
 

Kremet løksuppe, karamellisert løk, ravioli med oksehale, sprø løk og estragonolje

Laktose, egg, gluten

Pannestekt skrei, skorsonnerot, smørfritert persillerot, potetkrem, gulrot og Bordelaisesaus

Skrei, laktose

Marengs med eggekrem, solbærkompott, solbærparfait og solbærskum

Egg

 

3-retters kr. 698,- p.p.

Vinpakke kr. 498,- p.p.

 

Ekstra rett: 

Tre Norske oster, kompott, valnøtter med portvin, honningbrød

Laktose, valnøtter, gluten, egg

 

Kr. 175,- p.p. 

Bestill bord

Med lun minimalisme har vi bygget en spisestue som passer seg for de fleste anledninger. Enten det være seg private arrangementer, firmafester eller andre begivenheter. Interiøret skal fremheve gjestene, og alle skal føle seg nesten som hjemme. Vi kan reservere bord for opptil 60 personer.

Hans Egedes gate 12
9405 Harstad - NORWAY

post@umamiharstad.no
Telefon: 950 90 911

Hans Egedes gate 12
9405 Harstad - NORWAY

post@umamiharstad.no
Telefon: 950 90 911