MENY
Vår meny skiftes i tråd med sesongens
råvarer og vi tilbyr det beste fra naturens
spisskammers til enhver tid.
Sesongmeny
Sesongmeny
Denne menyen vil bli servert i perioden 10.4 – 18. 5
Da vi jobber med lokale råvarer i sesong kan små forandringer i menyen forekomme
Appetittvekkere
Confitert ørret, sennepskrem, frisk grønnsaksalat med fennikel, reddik, spisskål og ramsløk
Bakte rødbeter, ertekrem, rømmekolle og hasselnøtter med brunet smør
Smørstekt piggvar, sprø potet, persille og fløtesaus «creme triplet« med fermentert hvitløk
Braissert okse, kålrot, eple, pommes anna, trøffeltang og løksjy
Mørk sjokolademousse med kaffe, mandelbunn, mascarponekrem, kirsebær og vaniljeis med amaretto
Kr 1350,- p.p. // Champagne 175,- p.p. // Vinmeny 898,- p.p
Kr 175,- p.p for osterett // Vinmeny med ost 998,- p.p
Vi gjør oppmerksom på at aperitiff (Champagne) er utenom vinmenyen.
Ekstra rett
Variasjon av Norske oste, solbærkompott, ingefærkjeks, honningkake, nøtter
175,-
Allergener (sesongmeny)
Allergener
Appetittvekkere
Hvete, egg, laktose, sulfitt
Confitert ørret, sennepskrem, frisk grønnsaksalat med fennikel, reddik, spisskål og ramsløk
Ørret, sulfitt, sennep, laktose, hvete
Bakte rødbeter, ertekrem, rømmekolle og hasselnøtter med brunet smør
Laktose, sulfitt, melk, hasselnøtter
Smørstekt piggvar, sprø potet, persille og fløtesaus «creme triplet« med fermentert hvitløk
Piggvar, laktose, sulfitt
Braissert okse, kålrot, eple, pommes anna, trøffeltang og løksjy
Laktose,
Mørk sjokolademousse med kaffe, mandelbunn, mascarponekrem, kirsebær og vaniljeis med amaretto
Laktose, egg, melk
Kr 1350,- p.p. // Champagne 175,- p.p. // Vinmeny 898,- p.p
Kr 175,- p.p for osterett // Vinmeny med ost 998,- p.p
Vi gjør oppmerksom på at aperitiff (Champagne) er utenom vinmenyen.
Ekstra rett
Variasjon av Norske oste, solbærkompott, ingefærkjeks, honningkake, nøtter
Laktose, melk, hvete,egg, valnøtter
175,-
Hverdagsmeny
Hverdagsmeny
Våre hverdagsmenyer er tilgjengelig onsdager og torsdager. Må forhåndbestilles av alle rundt bordet. Menyen under blir servert fra 10.4- 18.5
Brunet fiskesuppe, piggvar, kamskjell, fennikel og sprø kapers
Braissert okse, kålrot, eple, pommes anna, trøffeltang og løksjy
Mørk sjokolademousse med kaffe, mandelbunn, mascarponekrem, kirsebær og vaniljeis med amaretto
3-retters kr. 698,- p.p.
Vinpakke kr. 498,- p.p.
Ekstra rett:
Norske oster, solbærkompott, ingefærkjeks, honningbrød og nøtter
Kr. 175,- p.p.
Allergener (hverdagsmeny)
Allergener
Våre hverdagsmenyer er tilgjengelig onsdager og torsdager. Må forhåndbestilles av alle rundt bordet. Menyen under vil bli servert i perioden 6.3- 6.4
Brunet fiskesuppe, piggvar, kamskjell, fennikel og sprø kapers
Piggvar, kamskjell, laktose, gluten
Braissert okse, kålrot, pommes anna, trøffeltang, eple og løk sjy
Laktose
Mørk sjokolademousse med kaffe, mandelbunn, mascarponekrem, kirsebær og vaniljeis med amaretto
Laktose, egg
3-retters kr. 698,- p.p.
Vinpakke kr. 498,- p.p.
Ekstra rett:
Norske oster, solbærkompott, ingefærkjeks, honningbrød og nøtter
Laktose, melk, hvete, egg, valnøtter
Kr. 175,- p.p.
Med lun minimalisme har vi bygget en spisestue som passer seg for de fleste anledninger. Enten det være seg private arrangementer, firmafester eller andre begivenheter. Interiøret skal fremheve gjestene, og alle skal føle seg nesten som hjemme. Vi kan reservere bord for opptil 60 personer.
Hans Egedes gate 12
9405 Harstad - NORWAY
post@umamiharstad.no
Telefon: 950 90 911