SIGRID
RAFAELSEN

Skånlandsjenta Sigrid er oppvokst på gård og har et nært og kjært forhold til mange av våre beste råvarer. Allerede som liten fikk hun delta på kjøkkenet og setter gode mattradisjoner høyt. Etter fullført kokkeskole ved Rå videregående flyttet hun til Oslo for å jobbe hos mesterkokk Bent Stiansen på Statholdergaarden. Her gjorde hun det sterkt i flere lærlingekonkurranser. Hun trivdes så godt at hun jobbet et år ekstra i Stiansens konditori, og har nok ekstra sans for det søte. Dette vises så absolutt i hennes fabelaktige matlaging, og når det gjelder bryllupskaker er det få som kan måle seg.

Kim-Håvard har fra barneben vært glad i livet på kjøkkenet. Som toåring la han lekebiler til side og lekte heller med kasseroller og sleiver. Kokkeutdannelsen startet på Rå videregående skole i kvæfjord, og lærlingetiden var på anerkjente Feinschmecker på frogner i Oslo. Fra 2009-2012 var han kaptein på det norske juniorkokkelandslaget som i denne perioden tok sammenlagt sølvmedalje i VM i Luxembourg i 2010 og OL i Erfurt høsten 2012. Selv om maten som kommer fra Umamis kjøkken er av den eksklusive sorten, er favoritten sprøstekte pannekaker med sukker.

KIM-HÅVARD
LARSEN

FRIDA
NILSEN

Frida som kommer fra Andenes på Andøy i Nordland startet sin kokkekarriere på Umami som lærling i perioden juni 2016- juni 2018. Etter læretiden ble Frida fast ansatt og er en kokk med utrolig stort engasjement og brennende interesse for kokkefaget. Frida er alltid i godt humør og sprer latter og glede på kjøkkenet. De gode smakskombinasjonene er blitt en av Frida sine sterkeste sider og hun gir aldri fra seg en rett før den smaker himmelsk.

Tromsø-jenta Elise flyttet til Harstad i mai 2018 etter å ha jobbet som lærling og senere kokk på Mathallen i Tromsø. Med Gunnar Jensen som læremester har Elise fått mye god kunnskap med i kokkekofferten og bidrar til at kjøkkenet på Umami får varierte og spennende menyer. Som lærling deltok hun i ulike lærlingekonkurranser og hun har i dag har en brennende interesse for lokale råvarer og matskatter. Elise er fantastisk på å skape de unike rettene, som hun med stolthet presenterer for sine gjester. Hun har et smittende og godt humor, som gjør henne til den perfekt arbeidskollega.

ELISE SOFIE
LORENTSEN

VETLE
THOMASSEN

Vetle kommer også fra Tromsø og han startet sin lærlingetid på Umami i august 2018. Han er en skikkelig jovial og trivelig kar, med godt humør og mange morsomme påfunn. Det å ha lærlinger er viktig for oss og Vetle er både engasjert og pliktoppfyllende. Umami gleder seg til å følge han opp videre og til å gi han en innholdsrik læretid. Vetle har til daglig ansvar for sin egen stasjon på kjøkkenet, der han både produserer og anretter sine egne retter til gjestene.

SIGRID
RAFAELSEN

Skånlandsjenta Sigrid er oppvokst på gård og har et nært og kjært forhold til mange av våre beste råvarer. Allerede som liten fikk hun delta på kjøkkenet og setter gode mattradisjoner høyt. Etter fullført kokkeskole ved Rå videregående flyttet hun til Oslo for å jobbe hos mesterkokk Bent Stiansen på Statholdergaarden. Her gjorde hun det sterkt i flere lærlingekonkurranser. Hun trivdes så godt at hun jobbet et år ekstra i Stiansens konditori, og har nok ekstra sans for det søte. Dette vises så absolutt i hennes fabelaktige matlaging, og når det gjelder bryllupskaker er det få som kan måle seg.

Kim-Håvard har fra barneben vært glad i livet på kjøkkenet. Som toåring la han lekebiler til side og lekte heller med kasseroller og sleiver. Kokkeutdannelsen startet på Rå videregående skole i kvæfjord, og lærlingetiden var på anerkjente Feinschmecker på frogner i Oslo. Fra 2009-2012 var han kaptein på det norske juniorkokkelandslaget som i denne perioden tok sammenlagt sølvmedalje i VM i Luxembourg i 2010 og OL i Erfurt høsten 2012. Selv om maten som kommer fra Umamis kjøkken er av den eksklusive sorten, er favoritten sprøstekte pannekaker med sukker.

KIM-HÅVARD
LARSEN

FRIDA
NILSEN

Frida som kommer fra Andenes på Andøy i Nordland startet sin kokkekarriere på Umami som lærling i perioden juni 2016- juni 2018. Etter læretiden ble Frida fast ansatt og er en kokk med utrolig stort engasjement og brennende interesse for kokkefaget. Frida er alltid i godt humør og sprer latter og glede på kjøkkenet. De gode smakskombinasjonene er blitt en av Frida sine sterkeste sider og hun gir aldri fra seg en rett før den smaker himmelsk.

Tromsø-jenta Elise flyttet til Harstad i mai 2018 etter å ha jobbet som lærling og senere kokk på Mathallen i Tromsø. Med Gunnar Jensen som læremester har Elise fått mye god kunnskap med i kokkekofferten og bidrar til at kjøkkenet på Umami får varierte og spennende menyer. Som lærling deltok hun i ulike lærlingekonkurranser og hun har i dag har en brennende interesse for lokale råvarer og matskatter. Elise er fantastisk på å skape de unike rettene, som hun med stolthet presenterer for sine gjester. Hun har et smittende og godt humor, som gjør henne til den perfekt arbeidskollega.

ELISE SOFIE
LORENTSEN

VETLE
THOMASSEN

Vetle kommer også fra Tromsø og han startet sin lærlingetid på Umami i august 2018. Han er en skikkelig jovial og trivelig kar, med godt humør og mange morsomme påfunn. Det å ha lærlinger er viktig for oss og Vetle er både engasjert og pliktoppfyllende. Umami gleder seg til å følge han opp videre og til å gi han en innholdsrik læretid. Vetle har til daglig ansvar for sin egen stasjon på kjøkkenet, der han både produserer og anretter sine egne retter til gjestene.

Hans Egedes gate 12
9405 Harstad - NORWAY

post@umamiharstad.no
Telefon: 950 90 911

Hans Egedes gate 12
9405 Harstad - NORWAY

post@umamiharstad.no
Telefon: 950 90 911