KOKKEN HJEM

Ønsker du å ha et selskap helt utenom det vanlige i din egen spisestue? Ta kontakt med oss, så skreddersyr vi din perfekte middag!

Tre retter

Ertesuppe, bakt skrei i brunet smør, eple og fritert Norsk skinke

Indrefilet av dåhjort, kremet skorsonnerot, valnøtter og rosenkål
Tranebærsjy

Syltet ananas med vanilje, karamellmousse, fritert mango-ananaskompott
Ripsbærsorbet

Minimum 10 personer
Tillegg for servering uten vin: 3000,-

Kr. 625,-

Sesongmeny

Sesongmeny

Appetittvekkere

Grillet kalvetartar, syltet gresskar, stangselleri og seiersløk 

Confitert ishavsrøye fra Sigerfjord, blomkål, dill, fennikel og hollandaise med løvetann 

Andebryst, gulrot, persillerot, bakt hvitløk, honning og solbær 

Bringebærsoufflé, lun karamellsaus, marengs og mørk sjokolade 

Kr. 845,-

Det er muligheter for å legge til ekstra retter på sesongmenyen.
Må bestilles av samtlige rundt bordet.

Ekstraretter

Speket villkveite servert med syltet perleløk
Ramsløk og kyllingvinaigrette

Kr 155,-

Stekt foie gras med eple, valnøtter og brent pepper

Kr 155,-

Et utvalg norske oster
Blåbær, honning og nøtter

Kr 155,-

«Vårt univers»

Smak deg gjennom sesongmenyen og alle våre ekstraretter. Vi starter med Champagne og menyen akkompagneres selvfølgelig av tilpassede viner samt kaffe og mineralvann.

Kr. 2295,-

Må bestilles av samtlige rundt bordet.

BESTILL KOKKEN HJEM

Vi setter pris på om du oppgir eventuelle allergier ved bestilling slik at vi kan tilpasse etter beste evne.

KOKKEN HJEM

Ønsker du å ha et selskap helt utenom det vanlige i din egen spisestue? Ta kontakt med oss, så skreddersyr vi din perfekte middag!

Vi inntar gjerne ditt kjøkken med lokale råvarer vi har alle grunner til å være stolte av, ispedd inspirasjon fra hele verdens matfat. Vi tilbereder, serverer og forteller om maten, mens det eneste du trenger tenke på er å være vertskap. Ønsker du derimot å være utenfor husets fire vegger tilpasser vi et unikt måltid der du vil være, enten det være seg på terrassen, i fjæra eller på fjellet.

Tre retter

Ertesuppe, bakt skrei i brunet smør, eple og fritert Norsk skinke

Indrefilet av dåhjort, kremet skorsonnerot, valnøtter og rosenkål
Tranebærsjy

Syltet ananas med vanilje, karamellmousse, fritert mango-ananaskompott
Ripsbærsorbet

Minimum 10 personer
Tillegg for servering uten vin: 3000,-

Kr. 625,-

Sesongmeny

Appetittvekkere

Røkt ishavsrøye, dillmajones, kapers, fennikel og brunet smør

Pannestekt kveite, erter, Norske asparges og avruga
Smørsaus med gressløk

Grillet kalv, jordskokk, rødbeter, fritert chevré og variasjon på jordskokk
Estragonsjy

Sjokoladeterrine, peanøtter, rødappelsin og rømmesorbet

Minimum 10 personer
Tillegg for servering uten vin: 3000,-

Kr. 845,-

BESTILL KOKKEN HJEM

Vi setter pris på om du oppgir eventuelle allergier ved bestilling slik at vi kan tilpasse etter beste evne.

Vi inntar gjerne ditt kjøkken med lokale råvarer vi har alle grunner til å være stolte av, ispedd inspirasjon fra hele verdens matfat. Vi tilbereder, serverer og forteller om maten, mens det eneste du trenger tenke på er å være vertskap. Ønsker du derimot å være utenfor husets fire vegger tilpasser vi et unikt måltid der du vil være, enten det være seg på terrassen, i fjæra eller på fjellet.

Hans Egedes gate 12
9405 Harstad - NORWAY

post@umamiharstad.no
Telefon: 950 90 911

Hans Egedes gate 12
9405 Harstad - NORWAY

post@umamiharstad.no
Telefon: 950 90 911