MENY
Vår meny skiftes i tråd med sesongens
råvarer og vi tilbyr det beste fra naturens
spisskammers til enhver tid.
Sesongmeny
Julemeny 2024
Denne menyen vil bli servert i perioden 20.11 – 19.12
Da vi jobber med lokale råvarer i sesong kan små forandringer i menyen forekomme
Appetittvekkere
Kveitetartar, rosettbakkels, sennepskrem, lôjrom og mandler
Kremet jordskokksuppe, braissert svin, eple og pinjekjerner
Pannestekt torsk, potetkrem, syltet rødkål, rødkålchips og rødvinsjy med brunet smør
Oksefilet, fritert potet, erter, gulrot, solbær og steinsoppsaus
Krumkake med luftig melkesjokoladekrem, kirsebærkaramell, hvit sjokolade og klementinsorbet
Hjemmelagede søtsaker
Kr 1450,- p.p. // Champagne 175,- p.p. // Vinmeny 898,- p.p
Kr 175,- p.p for osterett // Vinmeny med ost 998,- p.p
Vi gjør oppmerksom på at aperitiff (Champagne) er utenom vinmenyen.
Ekstra rett
Karamellisert brie med chili-honning og frukt- nøttebrød
Geitost med sirupskake og aprikos-tindvedkompott
Blåmuggost med pepperkake og pære
185,-
Allergener (sesongmeny)
Allergener
Appetittvekkere
Hvete, egg, laktose, sulfitt
Kveitetartar, rosettbakkels, sennepskrem, lôjrom og mandler
Kveite, hvete, sennep, laktose, mandler, rogn
Kremet jordskokksuppe, braissert svin, eple og pinjekjerner
Laktose, sulfitt,egg, pinjekjerner
Pannestekt torsk, potetkrem, syltet rødkål, rødkålchips og rødvinsjy med brunet smør
Torsk, laktose
Oksefilet, fritert potet, erter, gulrot, solbær og steinsoppsaus
Laktose, egg
Krumkake med luftig melkesjokoladekrem, kirsebærkaramell, hvit sjokolade og klementinsorbet
Hveite, laktose, soya, egg
Ekstra rett
Karamellisert brie med chili-honning og frukt- nøttebrød
Geitost med sirupskake og aprikos-tindvedkompott
Blåmuggost med pepperkake og pære
Laktose, hvete, egg, valnøtter, hasselnøtter, mandler
185,-
Hverdagsmeny
Hverdagsmeny
Jula 2024
Våre hverdagsmenyer er tilgjengelig onsdager og torsdager. Må forhåndbestilles av alle rundt bordet. Denne menyen serveres 20.11 – 19.12
Kremet jordskokksuppe, braissert svin, eple og pinjekjerner
Pannestekt torsk, potetkrem, gulrot, solbær, erter og steinsoppsjy
Krumkake med luftig melkesjokolade, hvit sjokolade, kirsebærkaramell og klementinsorbet
3-retters kr. 798,- p.p.
Vinpakke kr. 498,- p.p.
Ekstra rett
Karamellisert brie med chili-honning og frukt- nøttebrød
Geitost med sirupskake og aprikos-tindvedkompott
Blåmuggost med pepperkake og pære
Kr. 185,- p.p.
Allergener (hverdagsmeny)
Hverdagsmeny
Våre hverdagsmenyer er tilgjengelig onsdager og torsdager. Må forhåndbestilles av alle rundt bordet. Menyen under serveres fra 20.11 – 19.12
Kremet jordskokksuppe, braissert svin, eple og pinjekjerner
Laktose, hvete, egg, pinjekjerner
Pannestekt torsk, potetkrem, gulrot, solbær, erter og steinsoppsjy
Torsk, laktose
Krumkake med luftig melkesjokolade, hvit sjokolade, kirsebærkaramell og klementinsorbet
Hvete, laktose, egg, soya
Ekstra rett
Karamellisert brie med chili-honning og frukt- nøttebrød
Geitost med sirupskake og aprikos-tindvedkompott
Blåmuggost med pepperkake og pære
Laktose, egg, hvete, valnøtter, hasselnøtter, mandler
Med lun minimalisme har vi bygget en spisestue som passer seg for de fleste anledninger. Enten det være seg private arrangementer, firmafester eller andre begivenheter. Interiøret skal fremheve gjestene, og alle skal føle seg nesten som hjemme. Vi kan reservere bord for opptil 60 personer.
Hans Egedes gate 12
9405 Harstad - NORWAY
post@umamiharstad.no
Telefon: 950 90 911