MENY

Vår meny skiftes i tråd med sesongens
råvarer og vi tilbyr det beste fra naturens
spisskammers til enhver tid.

Sesongmeny

Julemeny 2024

Denne menyen vil bli servert i perioden 20.11 – 19.12

Da vi jobber med lokale råvarer i sesong kan små forandringer i menyen forekomme

Appetittvekkere

Kveitetartar, rosettbakkels, sennepskrem, lôjrom og mandler

Kremet jordskokksuppe, braissert svin, eple og pinjekjerner 

Pannestekt torsk, potetkrem, syltet rødkål, rødkålchips og rødvinsjy med brunet smør

Oksefilet, fritert potet, erter, gulrot, solbær og steinsoppsaus

Krumkake med luftig melkesjokoladekrem, kirsebærkaramell, hvit sjokolade og klementinsorbet

Hjemmelagede søtsaker 

Kr 1450,- p.p. // Champagne 175,- p.p. // Vinmeny 898,- p.p
 
Kr 175,- p.p for osterett // Vinmeny med ost 998,- p.p

Vi gjør oppmerksom på at aperitiff (Champagne) er utenom vinmenyen.


Ekstra rett

Karamellisert brie med chili-honning og frukt- nøttebrød

Geitost med sirupskake og aprikos-tindvedkompott

Blåmuggost med pepperkake og pære 

185,-

Allergener (sesongmeny)

Allergener 

Appetittvekkere

Hvete, egg, laktose, sulfitt

Kveitetartar, rosettbakkels, sennepskrem, lôjrom og mandler

Kveite, hvete, sennep, laktose, mandler, rogn

Kremet jordskokksuppe, braissert svin, eple og pinjekjerner 

Laktose, sulfitt,egg, pinjekjerner

Pannestekt torsk, potetkrem, syltet rødkål, rødkålchips og rødvinsjy med brunet smør

Torsk, laktose 

Oksefilet, fritert potet, erter, gulrot, solbær og steinsoppsaus

Laktose, egg

Krumkake med luftig melkesjokoladekrem, kirsebærkaramell, hvit sjokolade og klementinsorbet

Hveite, laktose, soya, egg

 


Ekstra rett

Karamellisert brie med chili-honning og frukt- nøttebrød

Geitost med sirupskake og aprikos-tindvedkompott

Blåmuggost med pepperkake og pære 

Laktose, hvete, egg, valnøtter, hasselnøtter, mandler

185,-

 

 

Hverdagsmeny

Hverdagsmeny 

Jula 2024 

Våre hverdagsmenyer er tilgjengelig onsdager og torsdager. Må forhåndbestilles av alle rundt bordet. Denne menyen serveres 20.11 – 19.12

Kremet jordskokksuppe, braissert svin, eple og pinjekjerner

Pannestekt torsk, potetkrem, gulrot, solbær, erter og steinsoppsjy 

Krumkake med luftig melkesjokolade, hvit sjokolade, kirsebærkaramell og klementinsorbet 

 

3-retters kr. 798,- p.p.

Vinpakke kr. 498,- p.p.


Ekstra rett

Karamellisert brie med chili-honning og frukt- nøttebrød

Geitost med sirupskake og aprikos-tindvedkompott

Blåmuggost med pepperkake og pære 

Kr. 185,- p.p. 

Allergener (hverdagsmeny)

Hverdagsmeny

Våre hverdagsmenyer er tilgjengelig onsdager og torsdager. Må forhåndbestilles av alle rundt bordet. Menyen under serveres fra 20.11 – 19.12 


Kremet jordskokksuppe, braissert svin, eple og pinjekjerner

Laktose, hvete, egg, pinjekjerner

Pannestekt torsk, potetkrem, gulrot, solbær, erter og steinsoppsjy 

Torsk, laktose 

Krumkake med luftig melkesjokolade, hvit sjokolade, kirsebærkaramell og klementinsorbet 

Hvete, laktose, egg, soya

Ekstra rett

Karamellisert brie med chili-honning og frukt- nøttebrød

Geitost med sirupskake og aprikos-tindvedkompott

Blåmuggost med pepperkake og pære 

Laktose, egg, hvete, valnøtter, hasselnøtter, mandler 

 

Bestill bord

Med lun minimalisme har vi bygget en spisestue som passer seg for de fleste anledninger. Enten det være seg private arrangementer, firmafester eller andre begivenheter. Interiøret skal fremheve gjestene, og alle skal føle seg nesten som hjemme. Vi kan reservere bord for opptil 60 personer.

Hans Egedes gate 12
9405 Harstad - NORWAY

post@umamiharstad.no
Telefon: 950 90 911

Hans Egedes gate 12
9405 Harstad - NORWAY

post@umamiharstad.no
Telefon: 950 90 911